Jälleen kerran ihana joulu. Kaikki muu paitsi syöminen. Se oli taas katastrofi, päivät ennen aattoa olivat vielä ok (söin karkkia, mutta mitään en ahminut ja syöminen oli muuten melko normaalia) mutta aattona alkoi karkin kittaaminen. Konvehdit, suklaat, toffeet -kaikki menivät vauhdilla. Joulupöydässä oli vielä jotenkuten järki mukana, mutta kun aattoiltana avasin siiderin, niin sitten se oli menoa. menivät tortut, piparit, suklaa ja lahjaksi saadut karkit. Ja vauhdilla menivätkin. No ok, jouluaattohan se oli.

Joulupäivä oli kuitenkin ihan pohjanoteeraus, söin, söin ja söin. Suklaata yhteensä varmaankin enemmän, kuin koko vuonna yhteensä. Ja karkkia, ja pipareita, ja leipää... en jaksa edes kirjoitella. Oksentaa yritin joka välissä, mutta eihän se onnistunut. Jotain pientä sain ylös tulemaan, mutta mitäpä hyötyä siitäkään oli. Kunhan tuli paha mieli. Ruokapöydässä luulin kuolevani, niin täynnä olin. Maha oli sellainen pallo, että sitä ei meinannut minun mahakseni uskoa. Ympärys varmaan viisinkertainen normaaliin mahaani verrattuna.

Olo oli siis fyysisesti ihan hirveä. Olisin vain halunnut oksentaa ja paskoa kaiken ulos, mutta jatkoin vain syömistä. Ilalla saunaan mennessä ajattelin huvikseni käydä vaa`alla toteamassa, että en ole voinut lihoa muutamassa päivässä tuhottomasti, mutta se näyttikin 48,2. Sitten olikin luvassa vain itkua ja itseinhoa -tuskin tarvitsee selittää.

Keskiviikkona ennen reissuun lähtöä painoin siis 45,3 ja seuraavana maanantaina paino oli 48,2. Pelottavaa. Kolme kiloa kuudessa päivässä.

Tosin ymmärrän kyllä, että tuo 48,2 ei ollut aamupaino, vaan illalla koko päiväisen ahtamisen jälkeen mitattu lukema. Mutta on se silti vain hurjaa. Tänään olenkin sitten palannut normaaliin, eli välttänyt herkkuja ja yrittänyt saada oloa normalisoitumaan. Helppoa se ei ole, kun lähinnä itkettää ja ahdistaa, olisin vain halunnut jäädä äidin luo turvaan. Nyt on kuitenkin vielä Tapaninpäivä, eli joulu loppui vähän niinkuin kesken :/ Toisaalta taas kotiin paluu oli valtava helpotus, sillä nyt olen turvassa kaikilta herkuilta ja syömisten kontrollointi on helppoa. Harmittaa vain, kun joulu on ohi ja vielä tällaisissa fiiliksissä :(

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Omena, 2 mandariinia, jogurtti (220 kcal)

Ruoka: Salaattia, raejuustoa, porkkanalaatikkoa, juureslaatikkoa (250 kcal)

Välipala: Omena, 2 mandariinia (160 kcal)

Välipala: Salaattia, 2 mandariinia (90 kcal)

Iltapala: All Bran Plus -muroja, jogurtti, omena (280 kcal)

Yhteensä: 1000 kcal

Jospa tämä tästä. Olen vain niin itkuinen jo toista päivää ja pelkään pilanneeni koko syksyn laihdutuksen ihan totaalisesti. Antaisin just nyt mitä tahansa, että painaisin taas 45... Mitä tahansa...