Paleltaa, paleltaa ja paleltaa. Ja nyt pitäisi muka olla kesä. Tuntuu ihan hullulta olla kesäkuussa toppatakissa ulkona ja kotona villasukat jalassa. Ihan kuin olisi palannut takaisin talveen ja siihen aikaan, kun pakkasta oli sellaiset -30 astetta. Kyllähän syöminenkin on varmasti ollut aika niukkaa tässä (yllätys, yllätys...) mutta ei kyllä ihan oikeasti sen niukempaa, kuin normaalistikaan. Että nyt en kyllä pistä palelua sen piikkiin, vaikka jonkun mielestä se voisi todennäköinen syy ollakin. Luulen nimittäin, että johtuu ihan puhtaasti lääkkeen aloittamisesta tämä palelu, sillä ihokin on jotenkin ihan oudon tuntuinen. Eilen jo luulin tulevani kuumeeseen, mutta lämpö oli kuitenkin ihan normaali eli siinä 36:n pintaan. Vaikka on tuolla ulkona just nyt aika kylmäkin, että ei siinä.

Muuten lääke on tuntunut ihan hyvälle. Tai siis lähinnä ei miltään, eli en ole saanut mitään hurjia haittavaikutuksia, joita etukäteen niin kovasti pelkäsin. Ehkä hieman on ollut sellainen äklö-olo, mutta vain juuri sen verran, että sen huomaa. Erityisesti nälkäisenä. Noh, se nyt ei kyllä lääkkeestä välttämättä johdu, mutta kuitenkin. Vaikutus mielialaan ei tietenkään ole vielä nähtävissä, mutta kovasti sitä odotellaan. Ainakin olen toiveikas.

Tänään on kyllä ollut ihan kiva päivä, eilinen meni vähän penkin alle, mutta onneksi illalla sai karkkia ja sen myötä hyvän mielen. Tänään on myös jotenkin koko päivän ollut sellainen todella laiha olo, vaikka aamupaino ei nyt ihan tavoitteessa ollutkaan, eli 43,7 kg. On se kuitenkin ihan ok. Hirveä nälkä tässä kyllä on ollut, on juuri nytkin. Puolet minusta haluaisi syödä ja ylittää pään sisällä olevan kalorirajan, mutta toinen puoli on sitä mieltä, että huomiseen täytyy jaksaa olla ruodussa, sitten saa syödä. Niin ristiriitaista.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (291 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (220 kcal)

Välipala: Omena (72 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 luumua, omena (254 kcal)

Iltapala: Kirsikkatomaatteja, 5 kiiviä, kevyt vadelmajäätelö (228 kcal)

Yhteensä: 1065 kcal

Oon kyllä just nyt ihan älyttömän helpottunut, että huomenna ei tarvitse laskea syötyjä kaloreita. Alan nimittäin olla ihan hiton tympääntynyt siihen. Mutta minkäs teet, kuun vaan ahdistaa nin pirun paljon :/ Odotan ihan älyttömästi huomisten karkkien lisäksi huomisen lounasta, sillä tarkoitus on tehdä jotain hyvää liharuokaa, jotta minäkin saisin edes joskus jotain sen suuntaista syötyä. Ehkä paprikoita jauheliha-täytteellä, katsellaan nyt :)