Eilen oli niin paha olla, etten voinut edes tänne kirjoittaa. Ahmitutti koko päivän ja söin päivän kalorit lähinnä jäätelönä. Nyt oikein itsekin ihmettelen, miten on ratkennut ahmimaan, niin kova tarve kun oli mättää jotakin kurkusta alas. Muutenkin oli jotenkin hemmetin huono olla, päähän koski ja väsytti. Olisin halunnut rueta nukkumaan jo varmaan seitsemän aikaan, ihan vain siksi, että saisin sen päivän alta pois.

Tänäänkin aamulla oli jotenkin niin masentunut olo. Sellainen lohduton ja harmaa. Töihin lähteminen oli tosi vaikeaa, istuin vain paikallani, enkä saanut itseäni liikkeelle. Jotenkin vain pelotti ja ahdisti taas kaikki. Kuitenkin töissä meni päivä tosi hyvin ja nopsasti, mielialakin yhtäkkiä pompsahti ihan eri taajuuksille ja juuri nyt on oikein hyvä olla. Siitäkin huolimatta, että maha on kauhea pömppö ja en tiedä painoani. On vain jotenkin rauhaisa ja onnellinen olo. Ihan ihmeellisiä nämä mun mielialojen heittelyt. Tänäänkin aamulla kun mulla ei ihan oikeasti ollut mitään syytä synkistellä, kunhan vain masensi.

Käytiin äsken koiran kanssa lenkillä ja treenamassa ja siitä tuli oikein hyvä olo. Koiran kanssa puuhaillessa voin edes hetkeksi unohtaa tämän häiriön, vaikka entiseni en enää missään nimessä ole tämänkään asian suhteen. Mutta paljon syvemmällä varmasti olisin ilman tuota ihanaa karvakasaa. Tänäänkään ei olisi yhtään huvittanut lähteä lenkille, mutta kummasti vain metsässä liikkuminen ja järven rannalla istuskelu piristivät mieltä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Lounas: Rasvaton viili + 3 kiiviä (187 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (213 kcal)

Iltapala: Vesimelonia, kevyt vadelmajäätelö (296 kcal)

Yhteensä: 1027 kcal

Näin yöllä unta, että isäpuoleni oli perustanut nettiin sivustot, jotka käsittelivät sitä, miten kamala ihminen olen. Itkin vain siinä unessa, koska isäpuoleni on mulle todella tärkeä ja nyt vasta sain tietää, että hän inhoaakin minua yli kaiken. Ihan kamala painajainen. Heijastelee kai sitä, miten tärkeäksi hänen hyväksyntänsä koen, kun suhde biologiseen isään on niin paska. Mutta tottakai sekin vaikuttaa, että hän nyt muutenkin sattuu olemaan ihan huippu tyyppi :)