Onpas ollutkin harvinaisen ei-masentava maanantai. Siis siitäkin huolimatta, että heräsin aamulla migreeniin ja kärsin päänsärystä koko päivän töissä. Ja vieläkin jatkuu vain, en enää kohta viitsi ottaa enempää särkylääkettä. Pöh. Mutta siis noin niinkuin muuten harvinaisen ok-olo, mahakin toimi aamulla ja farkut mahtuivat viikonlopun jäljiltä päälle. Kyllä mä turvoksissa olen, mutta kaiken kaikkiaan olo on kuitenkin siedettävä.

Viikonloppu meni oikein kivasti. Lauantaina en ahminut yhtään ja sunnuntainakin vain muutaman mandariinin ja hapankorpun verran. Karkkia söin taas sekä lauantaina, että sunnuntaina -taattua Candy Kingin laatua. Lisäksi söin molempina päivinä liharuokaa; lauantaina lihapullia ja pihvin kera uunilanttujen ja sunnuntaina naudan paistinjauhelihalla ja herne-maissi-paprikalla täytetyn paprikan. Oikein tyytyväinen olen itseeni tältä osin. Jäätelöä meni taas ihan tajuttomasti, mutta en jaksa siitä oikein edes stressata. On se kuitenkin edes sitä kevyttä versiota. Lisäksi liikuntaa tuli harrastettua oikein mukavasti eli molempina päivinä tein koiran kanssa oikein kunnon lenkin ja sunnuntaina kävin vielä aamusta ratsastamassa.

Tänään olen taas palannut siihen "normaaliin" syömisrutiiniini. Oikeastaan ihan hassua, miten helppoa tämä onkaan. Joskus oli aina niin vaikeaa saada mässäilyputkia katki, mutta nyt ne vain katkeavat ihan automaattisesti, eli viikonlopun syöminen ei vahingossakaan jää "päälle". Ei sillä, että se olisi jotenkin hyvä asia, mutta enpähän sorru hullunmoiseen ahmimiseen ja vaikka sortuisinkin, niin saisin sen katkaistua. Ja nyt kun oikein miettii, niin enpä oikein edes muista, milloin oisin viimeksi mättänyt itseni sellaiseen ihan hulluun ähkyyn, johon luulee kuolevansa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Lounas: Hedelmäpommi (rasvaton viili, jossa paloina omena, päärynä ja kiivi) (206 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 omenaa (241 kcal)

Iltapala: Vesimelonia, porkkanoita (248 kcal)

Yhteensä: 1026 kcal

Mitenkähän paljon ihminen voikaan syödä omenoita niihin kyllästymättä? En tiedä pitäisikö minun saada jotain rajaa noiden omppujen vetämiseen, mutta kun ne vain on niin hyviä. Pomokin oli töissä ostanut mulle kahville OMAN OMENAN, koska "en kuitenkaan ottaisi pullaa". Pliis. Vaikka ihan tottahan tuo tosiaan on. Onneksi porkkanoita menee nykyään ihan ok-määrät, aika paljon olen tässä tykästynyt lanttuun, minkä naposteleminen on osaltaan vähentänyt tuon porkkanan syöntiä. Maha ei kyllä ole vielä yhtään tuohon lanttuun tottunut, mutta ehkä vielä joku päivä...

Ensi viikon viikonloppuna lähdetään taas kavereiden kanssa mökkeilemään. Olen ahdistunut siitä ihmeellisen vähän.