Yhy, yhy. En näköjään opi syömään ikinä. Eilen oli ihan tosi kivaa syömässä/koulutuksessa, mutta kun menin ruuan kanssa ottamaan leipää (joka sattui vieläpä olemaan vaaleaa) niin tuli ihan hirveä morkkis. Vaikka kuinka yritän syödä "normaalisti" eli otin leipää ruuan kanssa ihan niinkuin muutkin, niin ei siitä tullut kuin pahaa oloa ja itsensä piiskaamista. Kaiken huippu oli vielä se, että vastapäätä istuva edustaja (jolla oli ihan sama annos härkää kuin minullakin) jätti lohkoperunat syömättä ja minä en. Tunsin itseni niin, niin epäonnistuneeksi. Kahvilla otinkin sitten jo pullaa, koska en vain jaksanut välittää. Kotona jatkui sitten sama linja, eli vaikka olisin voinut mennä suoraan nukkumaan, niin oli ihan pakko vielä tehdä iso jätskiannos ja mennä katsomaan telkkaria. Jätskin päälle menikin sitten vielä lasi glögiä (sokeroimatonta tosin) ja 6 hapankorppua aamupalajuustolla. Ei nyt niin kauheen pahat ahmimiset ehkä, mutta se fiilis, se olo. Ois tehnyt taas oikeesti mieli syödä koko maailmankaikkeus.

Tänään ollaankin sitten siellä toisessa ääripäässä eli mennään puuron ja hedelmien voimalla. Tää on vielä niin liian helppoa. Jotenkin mun maailman on silleen oudosti vinksahtanut mustavalkoiseksi, eli jos syön edes vähän jotain poikkeuksellista TAI en laske, niin heti tekee mieli vaan ahmia ja pistää ranttaliksi. Ja sit kun on kontrolli päällä, niin se pitäminen ei loppujen lopuksi ole edes yhtään vaikeaa. Ois ihan kiva syödä joskus jotain siitä välistäkin...

Maha on ollut tänään ihan järkyttävän kipeä ilmapallo, töissä olin niin lähellä, etten olisi ylänappia pitänyt auki, koska housut tuntuivat ratkeavan mun päällä. Aamulla maha oli jopa sekaisin. Nyt on taas pikkuisen normaalimpi olo, jospa huomenna taas vähän helpompi olo. Täytyy vaan olla onnellinen siitä, että meillä töissä on pitkät takit päällä, koska sen alla ei niin haittaa, vaikka maha olisikin kauhea pömppö.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena, 2 luumua (217 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena, luumu (185 kcal)

Välipala: Omena, päärynä (115 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, 2 päärynää (300 kcal)

Iltapala: Kirsikkatomaatteja, omena, päärynä (160 kcal)

Yhteensä: 977 kcal


Voi jee miten monipuolinen päivä. Oon vaan niin vammautunut. En ihan oikeesti halua tätä, mutta tää maha... TÄÄ MAHA! Repikää se minusta irti!