Viikonloppu oltiin tosiaan taas porukoilla, tarviiko edes kertoa enempää??? No joo, söin siis... paljon. Ja enimmäkseen herkkuja. Ahminkin, mutta osa syömisestä oli kyllä enemmänkin sellaista ruuasta nautiskelua ja missään vaiheessa en ollut niin ähkyssä, että olin vain itkenyt sängyssä kipeää mahaani ja yökkinyt vessassa. Niin ja leipään en kajonnut koko viikonlopun aikana, pientä edistystä siis. Mutta ei siinä, nyt on ihana kamalan läski olo. Työfarkut nyt onneks menivät just ja just päälle, mut muuten ei ole mikään järin hehkeä ole. Vaakailua en voi edes kuvitella, pyörtyisin varmaan siitä lukemasta.

Outoa on kuitenkin se, etten jotenkin edes jaksa murehtia koko asiaa. Nyt on taas ruokavalio rempattu ja uskottelen itselleni, että ehdin kyllä tästä vielä tsempata työpaikan pikkujouluihin ja jouluun. Nyt vaan oon syömisten suhteen normaaliakin tarkempi, olen lisännyt syömisiin proteiinia ja karkkipäivää ei ole seuraavan kerran kuin vasta jouluna. Ei siis hyvää, jos ei jotain huonoakin. Surullisinta tässä musta vielä on se, että musta on taas tosi kiva laihduttaa. Ihanaa, kun pystyn kontrolloimaan syömisiäni, laskemaan kaloreita ja punnaamaan ruoka-aineita. Kiduttavan ihanaa. Onneksi suklaakalenteri on ja pysyy -tänäkin jouluna. Vielä en anna tämän syömishäiriön latistaa joulutunnelmaa, kyllähän nyt suklaakalenteri pitää jouluhöperöllä olla!

Oli kyllä ihanaa olla kotosalla. Äidin kanssa viriteltiin jouluvaloja ja leivottiin pipareita. Tehtiin ihan tarkasti mummon ohjeen mukaan ja tuli ihan ylihyviä. Söin niitä varmaan kymmenen ja päälle piparitaikinaa ihan mielettömän määrät. Siitä jo melkein sain itselleni huonon olon ;) Lisäksi söin kaikkea muutakin jouluista; torttuja, lanttu- ja porkkanalaatikkoa sekä tietenkin mukeittain glögiä. Kyllä jouluruuat vaan on maailman parhaita. En vaan osaa niitäkään syödä silleen vähän, vaan jotenkin kaikki vaan aina "hieman" karkaa käsistä. Edelleen vaan toivon NIIN paljon, etten menisi pilaamaan joulua suklaa/herkku -ähkyllä, vaan että pystyisin ihan oikeasti nauttimaan niistä jouluruuista...

Tänään on väsyttänyt ihan sairaanloisesti. Toisaalta niinhän mua aina melkein väsyttää. Tänään ei telkkarista tulekaan mitään katsottavaa, joten menen varmastu nukkumaan jo yhdeksän aikaan. En vaan tajua, että mistä tuota unta piisaa. Syönyt olen tänään aika vähän, aamulla puuroa vadelmilla, päivällä puuroa ja luumua ja välipalaksi cottifrutin. Äsken vetäisin lautasellisen tomaattikeittoa, 10 kalkkunaleikettä ja porkkanan. Kai mun vielä pitäs nyt illalla ottaa vaikka jotain hedelmää ja sen sellaista. Haluaisin vaan riutua ja pienentyä, olla ihana sitten jouluna. Hitsi kun nämä joulut on aina niin vaikeita.