Voi elämä miten vaikea päivä tänään on ollut. On koskenut NIIN paljon päähän, mahaan, kurkkuun, sydämeen, keuhkoihin ja niskaan + nenä on ihan tukossa ja oksettaa. Niin ja väsyttää ihan maailman eniten. Töissä oli niin paskaa olla, että voin sanoa ihan valehtelematta, että helpompaa olisi ollut työskennellä vaikkapa neljänkymmenen asteen kuumeessa. Onneksi tämä päivä alkaa jo olla ohi. Särkylääkkeitäkin olen syönyt jo niin paljon, että päivämaksimit alkaa olla jo täynnä...

Niin oltiin siis siellä mökillä. Oli kyllä ihan oikeasti tosi kivaa, en edes siellä ollut yhtään ahdistunut syömisistäni. Pelaltaiin, saunottiin, juteltiin ja syötiin tyttöjen kanssa, niin ihanaa. Viikonloppuna sain hemmotella itseäni esim. Candy Kingeillä (ostettiin yli 30 eurolla), sipseillä, popcorneilla, dipeillä, Domino-kekseillä, letuilla ja hillolla, suklaa- ja pähkinälevitteillä, leivällä, tortilloilla, limpparilla, nachoilla ja salsalla, chilipähkinöillä, ranskalaisilla jne. Ollaan ehkä vähän sairaita, mutta ei se mitään. Ihme kyllä mulla ei ollut missään vaiheessa huono olo (yleensä tulee aina, vähän niinkuin vaan itken yöllä että kuolen), mutta laitan sen ihan vain sen piikkiin, että tällä mökkireissulla mun maha toimi, kiitos Levolacin. Otin sitä vaan perjantaina illalla ja koko reissun olin oikeastaan ripulilla. Normaalistihan mun suolisto vaan menee ihan tukkoon.

Tänäänkin otin vielä töiden jälkeen yhden annoksen (45 ml) tuota Levolacia, siitä on nyt ehkä pari tuntia ja mahassa alkaa taas kiertää kyllä siihen malliin, että kohta se taas toimii. Tiedän, että tämä on bulimista tyhjentäytymiskäyttäytymistä, mutta kun helpottaa vaan mun oloa ihan maailman eniten. En vain pysty vastustamaan kiusausta, kun oma olo paranee niin merkittävästi.

Tänään ei ole oikein tehnyt mieli mitään ruokaa (nyt alkaa taas iltaa kohti maistua edes vähän). Voisin kyllä olla muuten syömättäkin, mutta kun siitä vaan tulee niin hemmetin paha olo. Pakotin siis itseni syömään aamulla leipää. Kyllä leipää. Annoin tänään itselleni erityisvapauden, kun puuro ei olisi vaan uponnut. Töissäkin vaan tuli sellaisia kuumia aaltoja ja hiki oli pinnassa ihan koko ajan. Lisäksi oksetti aina välillä niin paljon, että oli ihan vaikeaa olla tiskissä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruispalaa, leikkelettä, kurkkua (144 kcal)

Lounas: 2 ruispalaa, leikkelettä, kurkkua (144 kcal)

Välipala: Valio profeel -jogurtti (68 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, lanttupaloja (201 kcal)

Välipala: 3 riisikakkua, leikkelettä (108 kcal)

Iltapala: 6 riisikakkua, leikkelettä (216 kcal)

Yhteensä: 881 kcal

Niin ja tuleehan siitä Levolacistakin jotakin kaloreita, sokerijohdannainen kun on.

Mieliala on just nyt niin laskusuhdanteessa, koska koen painavani ehkä sata kiloa. Mitkään vaatteet ei mene oikein päällä, mun isoimmatkin farkut oli ihan järkkytiukat ja pursuilin niistä tosi rumasti. Maha vaan röllötti siinä housujen yllä ja jenkkakahvat oli pahemmat kuin ikinä. Hyi. Ei ehkä sanat riitä kertomaan, miten paljon inhoon itseäni just nyt. Eilen illalla ahmimisen (jatkoin siis vielä kotiin tultuanikin) jälkeen itkin vaan itseni uneen, mitä ei ole tapahtunut todella pitkään aikaan. Tuntui vain niin raskaalle ja lohduttomalle. Toisaalta taas olin jopa helpottunut siitä, että se reissu on nyt ohi. Että mun ei enää tarvitse ahmia.