Ihan ekaksi on pakko hehkuttaa: EN AHMINUT EILEN! Söin kyllä illalla pussin Candy Kingejä (katsottiin V:n kanssa Titanic) ja muutenkin päivän aikana mitä sattuu, mutta tosiaan lapasesta ei lähtenyt missään vaiheessa. Ai että olen ylpeä :) Oltiin tosiaan eilen shoppailemassa ja käytiin sitten samalla reissulla myös Rossossa syömässä. Sekin meni kyllä hienosti, sillä otin hyvän pihvin, mutta jätin kastikkeen pois ja vaihdoin ranskalaiset paahdettuihin juureksiin. Jollain tavalla lievensi tuo reissu mun ravintolakammoa, sillä aika paljon voi sielläkin vaikuttaa siihen, että mitä syö.

Vähemmän ylpeä olen tosin siitä, että eilen otin taas Levolacia. En edes tiedä, että paljonko, sillä hörppäsin vaan pullosta pohjat. Ei mulla edes ollut mitään selkeää syytä, mutta kun näin pullon pöydällä, niin teki vain mieli ottaa siitä huikat. Sairasta. Lopputuloksena olikin sitten lievä ripuli ja ihan järkyttävät ilmavaivat seka megaturvonnut maha. Jes.

Tänään oli taas kiva herätä sunnuntaipäivään ilman ahmimismorkkista. Just nyt tosin tekisi mieli aika paljon syödä (mitä tahansa) joten ajattelin lähteä ulos lenkille. V:nkin sain houkuteltua mukaan :) Aamulla oltiin koiran kanssa treenaamassa ja koira toimi kuin unelma. En tiedä mitä tekisin ilman noita kahta, rakasta miestäni ja koiraani. Kun niiden vuoksi jaksaa edes hieman yrittää taistella tätä sairautta vastaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 jälkiuuniruisleipää (salaattia, leikkelettä) 187 kcal)

Lounas: 2 jälkiuuniruisleipää (salaattia, leikkelettä), omena (249 kcal)

Välipala: 6 porkkanaa, 2 vadelma kevytjäätelöä (274 kcal)

Iltapala: 10 riisikakkua, leikkelettä (360 kcal)

Yhteensä: 1070 kcal