Launtai-iltaa tässä vietellään. Viikon syömiset ovat olleet suurimaksi osaksi alle 1000 kcalorin per päivä ja olokin sen takia vähän normaalia huterampi. Mutta nälkää ei ole onneksi juuri ollut. Maha on ok eli toimii ihan hyvin, mutta edelleen kärsin sellaisesta oudosta polttelusta/kipuilusta. Viimeksi tänään kun oltiin koiran kanssa lenkillä, niin olo oli masussa todella epämiellyttävä. Maitohappobakteereja (Idoform) syön edelleen, joten ainakin bakteerikannan pitäisi olla suolistossa ok. Tänään kävi itse asiassa ekaa kertaa mielessä, että voisivatko särkylääkkeet ärsyttää mahaani näin paljon? Kun viimeksi tänään jouduin ottamaan Napromexin päänsärkyyn? Pitää seurailla tilannetta.

Keskiviikkona mulla oli lääkäri ja siellä todettiin, että masennus on edelleen keskivaikea. Jotenkin hassua, koska en sinäänsä koe olevani masentunut vaan syömishäiriöinen. Että siis ehkä joo mieliala on varsinkin välillä aika pyllyllään, mutta se johtuu nimenomaan syömisen vaikeudesta ja siitä, että oma ulkonäkö ahdistaa niin pirusti. Menin vielä katselemaan kuvia, joissa olin lokakuussa ja olin niissä NIIN laiha, että ihan säikähdin, kuinka paljon olinkaan lihonut. Heh, hassua sinänsä, että silloin tunsin olevani lihava... Jokatapauksessa sain nyt aikaiseksi soittaa psykoterapeutille (jolla siis kävin noin vuosi sitten tutustumiskäynnillä) ja hän sanoi, että aloittaisi mielellään kanssani syyskuussa. Mahtava juttu! Lääkäri pistää nyt vain B-lausunnon kelaan jne. Odotan tuota itse asiassa aika toiveikkain mielin, ainakin edes yritän tehdä itseni eteen jotakin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena, päärynä (209 kcal)

Lounas: Omena (54 kcal)

Välipala: Omena (47 kcal)

Pikkunami kaupassa: Halva sokerittomia hedelmäpastilleja (83 kcal)

Päivällinen: 4 kevyt kalkkunanakkia, babyporkkanoita, omena (216 kcal)

Välipala: Fruit&Ice sorbetti (149 kcal)

Välipala: 5 porkkanaa (87 kcal)

Iltapala: Fruit&Ice sorbetti (149 kcal)

Yhteensä: 994 kcal

Tuntuu, että olen vaan syönyt kokoajan, mutta kalorit ovat kuitenkin ok. Jouduin vielä kokemaan ultimate nöyryytyksen sorbetti-ostoksilla, kun tuttu K-kauppias sanoi, että "taasko olet hastraamassa" kun ladoin sorbettipurkkeja kassalle. En olisi mennyt siihen K-kauppaan, mutta kun toisessa ei ollut niin oli pakko. Ja muka aluksi vielä varmistin, että just se kauppias ei olisi ollut töissä (nimittäin olisinhan voinut pistää V:n ostoksille). Huoh.

Huomenna karkkipäivä!