Voiko olla ihanampaa tunnetta, kuin herätä ilman päänsärkyä? Lisäksi kun oli vielä ihan järkyttävä nälkä, niin myhäilin oikein tyytyväisenä, että en ole ainakaan liikaa voinut syödä. Muutenkin sellainen oikein miellyttävä aamu pitkästä aikaa, masu ei ollut turvoksissa, heräsin ajoissa ja aamupuurosta tuli just sopivan paksua :) Töissäkin päivä meni nopsasti, vaikka nälkä alkoikin jo painaa siinä kymmenen kieppeillä eikä mennyt ohi edes ruualla, vaikka söin ison lautasellisen keittoa! Oikeastaan ihan mukavaa vaihteeksi, kun tuntee taas nälkää, silloin syöminenkin on helpompaa. Mutta silti jotenkin hassu olo.

Iltapäivällä mulla olikin sitten aika paha olo jostakin ihmeen syystä, eikä ruoka oikein maistunut. Voiko se olla edes mulla mahdollista? Ilmeisesti. Pakotin kuitenkin itseni ottamaan välipalaa, joka oli kyllä hyvä, sillä olokin siitä kummasti lähti kohenemaan. Illalla syömiset menivätkin sitten hieman myttyyn, koska olin käytännössä koko illan koiran kanssa pihalla kaverini ja hänen koiransa kanssa. Jäi sit lounas kokonaan väliin ja kalorit taas aika vähiin. Jos huomenna vähän yrittäs edes tsempata...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena (153 kcal)

Lounas: Kasvissosekeittoa (150 kcal)

Välipala: Cottifrutti, omena (144 kcal)

Välipala: 2 klementiiniä, 2 kevyt kalkkunanakkia (109 kcal)

Iltapala: Fruit&Ice -sorbetti, cottifrutti, 10 kalkkunaleikkelettä (299 kcal)

Yhteensä: 855 kcal

Vielä huominen töissä ja sit alkas pitkä viikonloppu ja perjantaina lähdettäisiin mökkeilemään. Odotan sitä niin paljon, niin paljon. Oon kyllä jo ihan henkisesti varautunut siihen, että syömiset menee överiksi kuitenkin. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, ainakaan ei tarvitse pettyä jälkeenpäin, kun osaa edes pikkuisen varautua asiaan. Jo nyt suunnitelen sitäkin, miten jo perjantai aamuna (kun olen kotona yksin, V töissä) aloitan Candy Kingejä natustamalla. En jaksa tajuta itseäni, mutta jaksaako kukaan?

Psykoterapian alkua odotellessa... Vielä kun sais ne paperit toimitettua kelaan...