Tänään palasin todellisuuteen; 46,8 kg. Jäin miettimään, olikohan vaaka edes eilen oikeassa? Että painoinko oikeasti sen verran? Arvailun varaanhan se jää, mutta nyt tosiaan painan taas tämän verran ja sille ei voi mitään. Hassua, että olen pettynyt. Eihän minun pitänyt olla. Luulin, että alle 47 on hyvä, mutta kun sainkin kerran kokeilla tuota huomattavasti alempaa lukemaa, niin nyt ei taas muut lukemat kelpaa :/

Söin tänään koulussa. Se on joka kerta yhtä stressaavaa ja ahdistavaa. Ensinnäkin määrän miettiminen on paljon vaikeampaa kuin kotona ja taustalla on sairaanloinen pelko siitä, että otan ruokaa liikaa. Pitää katsoa, syönkö huomenna koulussa, vai otanko eväät. Toisaalta eväät olisivat turvalliset, mutta toisaalta ei ole mitään järkeä ahtaa itseensä hirveää määrää hedelmiä, kun lämpimän (maukkaan) ruuan saisi edullisesti. Huomenna olisi tarjolla esim. kirjolohisalaattia, kuulostaisi hyvälle.

Olen ollut taas huonolla tuulella. Häpeän sitä. Pinnani vain on niin kireällä, etten kestä mitään! Nälkä ei ole eikä huono olokaan, mutta olenkin sittenkin syönyt liian vähän? Itse en osaa sitä sanoa. Tässä kuitenkin tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, kaakao (422 kcal)

Ruoka: kana-kasvisrisottoa, kananmuna, salaattia (350 kcal)

Välipala: All bran plus -muroja + rasvatonta maitoa (197 kcal)

Iltapala: omena, 4 mandariinia, mansikkakeittoa (210 kcal)

Yhteensä: 1179 kcal

En kyllä osaa yhtään arvioida noita koulussa syömiäni määriä. Tuntuu, että söin liikaa, vaikka luultavasti en sen enempää, kuin vaikka kotonakin jotain ruokaa. Hitto kun inhoan syödä koulussa! Vaikka niistä ruuista onkin tuoteselosteet esillä, mutta en voi mistään tietää, monta sataa grammaa sitä ruokaa syön. Yritän vaan aina ottaa vähän, mutta sitten täällä kotona tulee sellainen pelko, että entäs jos söinkin liikaa ja päivän kalorit ovat aivan liian paljon.

Kun katsoo noita mun syömisiä, niin tuntuu hullulta, miten paljon kaloreita saan tuosta aamupalasta. Vaikka eipä siinä, siitä en luovu, vaikka mikä olisi :) Maailman ihanin aamupala.