Aloitan hehkutuksella: uskaltauduin vaa`alle aamulla ja paino oli 46,3 kg!!! Ihan turhaan siis pelkäsin, että viikonlopun katastrofi olisi muuttanut painoani jotenkin radikaalisti :) Hymyilyttää. Tuntuu taas siltä, että jaksaa eteenpäin ja elämä jatkuu.

Olo on ollut tänään jotenkin omituinen. On vapaapäivä, joten aamulla ei tarvinnut herätä kouluun. Nukuin kymmeneen! En muista, milloin olisin viimeksi nukkunut niin pitkään. Mutta eipä siinä, olo on jotenkin kaikin puolin väsynyt, aamupalankin jälkeen oli sellainen olo, että voisi vain jatkaa unia. Lähdin kuitenkin koiran kanssa lenkille, joka oli erittäin hyvä valinta: ulkona oli mukava sää ja koiran kanssa puuhailu nyt aina nostaa mielialaa, vaikka se tänään jo hyvä olikin :) Jotenkin silti fyysisesti raskas olo, ihan kuin jaloissa olisi painot. Ja mahakin on kipeä, lenkillä tunsin jotain närästyksen tapaista ja alavatsanlihakset ovat kipeät. Mitään en niillä ole tehnyt, joten en tiedä voiko kipeytyminen johtua siitä viikonlopun ahtamis-sessiosta? Mut siis en tiedä kyllä, onko tuollainen edes mahdollista.

Mietin tänään kovasti, etten enää ikinä pidä karkkipäivää, vaikka sellainen mulle kuuluisikin. Aina on joku syy, miksi jätän sen välistä ("huomenna mennään mummolaan, joten en viitsi syödä karkkia, koska siellä saatan syödä herkkuja", "söin viime viikonloppuna liikaa, joten nyt pitää tsempata", "en ole vielä tarpeeksi laiha pitämään karkkipäivää -ehkä ensi viikolla, jos painan x kiloa" jne.). Nyt viikonloppuna olisi kyllä ihanaa pitää sellainen, katsoa vaikka jokin hyvä elokuva ja ostaa se pussi niitä Candy Kingejä ja nautiskella ne hitaasti oikein antaumuksella. Saa nyt nähdä, riippuu täysin painostani. Oon tyhmä.

Stressaan vaan niin paljon siitä joulusta. En kestä sitä, jos mun pitää jouluna laihduttaa. Haluan painaa silloin niin vähän, että voin syödä täysin huoletta! Vaikka oikeasti tiedänkin, että tuo on ihan valheellinen ajatus, koska en mä koskaan ole omasta mielestäni niin laiha, että saisin syödä ihan miten vain...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, kaakao (413 kcal)

Välipala: 3 mandariinia (148 kcal)

Ruoka: Tonnikalakastiketta (270 kcal?)

Iltapala: Omena, mansikkakeittoa, 250 g viinirypäleitä (300 kcal)

Yhteensä: 1131 kcal