Eilinen päivä oli ihana :) Aamulla rauhassa heräiltiin ja syötiin aamupala (kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, appelsiini) ja lähdettiin sitten kaupoille. Tultiin vasta iltapäivällä kotiin ja lähdin siitä sitten koiran kanssa lenkille (melkein 2h). Söin nopeasti välipalaa (rasvatonta jogurttia + All Bran Plus -muroja) ja sitten lähdettiin ruokakauppaan. Tehtiin taas viikon ruokaostokset ja söin matkalla kotiin yhden rasian sokerittomia Mentos-pastilleja. Kotona tehtiin ruokaa (uunikasviksia eli paprikaa, lanttua, sipulia, valkosipulia ja kesäkurpitsaa) ja illalla katsottiin hyvä elokuva kera herkkujen (eli Candy King- pussin).

Eli pidin karkkipäivän, mutta muuten en ahminut päivällä ollenkaan. Tosin en olisi kerennytkään, oli jotenkin niin vauhdikas päivä kaikin puolin. Mutta karkeista nautiskelin niin antaumuksella, oli reilusti suklaata ja toffeeta kera lakujen ja hedelmäkarkkien. Nam! Ja mikä parasta, ei tänään ole ollut yhtään sellainen olo, että oisin jotenkin läskimpi kuin ennenkään. En tosin käynyt vaa`alla, mutta noin niinkuin fiiliksen pohjalta. Tajusinkin tässä, että olen pelännyt karkkipäivän pitämistä niin älyttömästi juuri sen takia, että olen pelännyt ahmimista. Nyt ymmärrän sen itsekin, että jos muuten syön tuon lauantain ihan ok, niin en satavarmasti liho yhdestä karkkipussista, jonka syön illalla hitaasti nautiskellen.

Tosin kamalan päänsäryn noista karkeista sain, aamulla heräsin ihan kuin krapulaan :/ Ja tänään on taas ollut puolta heikompi olo. Äskenkin kun imuroin, niin ihan sattui noiden mattojen imurointi, kun se tuntui niin yltiöraskaalta. Päivällä käytiin taas ihan hyvällä lenkillä ja siellä kyllä jaksoin ihan, mutta kotona olin jo niin poikki, että hyvä kun sain ulkovaatteet pois päältä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, 3 porkkanaa (283 kcal)

Lounas: Tomaattikeittoa, 10 kalkkunaleikkelettä, kurkkua (240 kcal)

Välipala: Rasvatonta vaniljajogurttia, päärynä, 3 porkkanaa (269 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1062 kcal

Huomenna ei onneksi tarvitse jaksaa tehdä yhtään mitään, kun on vapaapäivä. Huh. Nukun taas varmaan miljoonaan, mutta en jaksa edes välittää. Vaikka ois ihan kiva, kun ei kokoajan väsyttäis. Leipää tekis niin paljon mieli, sen voimalla voisi jaksaakin. V osti just itselleen ruispaloja ja ne tuoksuivat tänäkin aamulla niin niin hyvälle paahdettuina. Haluaisin niin uskaltaa ottaa yhden, mutta tiedän melko varmasti mikä olisi tulos... En yhtään luota itseeni. Valitettavasti.