On kyllä ollut todella vaikea päivä. Syömiset ihan pyllyllään ja ahdistuksen tunteita ilmassa. V teki ruuakseen tänään kinkku-tonnikala pizzaa ja meni vielä leipomaan suklaacookiesseja. En tietenkään uskaltanut edes maistaa kumpaakaan ja se tekee minut hyvin hyvin surulliseksi. Toisaalta taas olen vihainen, että toiset voivat syödä normaalisti ja minä en. Tai voisin minäkin, mutta en kestäisi yhtään ylimääräistä grammaa itsessäni juuri nyt. Ahdistaa muutenkin. Päivällä oli jo sellainenkin olo, että voisi lyödä ihan kunnolla ranttaliksi ja ahmia oikein kunnolla, mutta järkiinnyin onneksi aika nopeasti. Imuroidessa taas tuli pintaan oikein sellainen kiukku siitä, että prkl laihdutan itseni niin laihaksi, että kukaan ei voi sanoa minun olevan lihava (kukaan ei kyllä ole sellaista koskaan sanonutkaan... mutta kuitenkin). Ja nyt taas selailen parantumista tukevia ruokalistoja syömishäiriöliiton sivuilta. Ota nyt itsestään selvää.

Koiran kanssa käytiin tarpomassa myrskyssä ja myräkässä, ihan umpihangessa suurimmaksi osaksi, ihan kivan mittainen lenkki. Jaksoin yllättävän hyvin, ehkäpä eilinen ruokailu auttoi. Maha on vaan ollut niin tajuttoman kipeä, että häiritsi sekä itse lenkkeilyä että ihan koko tätä päivää. Maha siis on ihan jumissa, turvonnut ja kipeä. Ei siis "vedä" ruokaa, niinkuin mulla on aina tapana kuvailla. Pepsi Maxiakin kun join, niin maha vaan huusi stoppia ja pulautteli limpparia vaahtona takaisin suuhun. Ei kivaa. Joskus sitä vain juo koko pullollisen ihan yhdeltä istumalta eikä siinä mitään. Noh, ehkä vessassa saa käydä hetken päästä vähän tiheämpään.

Muutenkin jotenkin niin paha olo. Siis ihan fyysisesti. Maha tuntuu kokoajan olevan niin täynnä, että hyvä kun ei kohta puhkea. Ja todellakin olen syönyt ihan normimääriä, eli sen verran, mistä mulle normaalisti jää vielä reippaasti nälkääkin jäljelle. Join pari litraa mehuakin ihan vain sen takia, että pistäisi tuon "massan" tuolta mahasta eteenpäin, mutta ei kyllä auttanut yhtään. Voih.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 omenaa, 3 porkkanaa (201 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 12 leikkelettä, omena, kurkkua (277 kcal)

Välipala: Valio profeel jogurttia (106 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, päärynä (188 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1042 kcal

Oli kyllä pahin virhe ikinä aloittaa päivä tuollaisella aamiaisella. Sen ihan selvästi tunsi, että maha ei tykännyt, ei sitten yhtään. Nyt yritänkin sitten kovasti paikkailla asiaa tuolla puurolla, jospa tämä olo tästä alkaisi pian helpottaa.