Aah, viimeinkin vähän parempi päivä. Uskaltauduin aamulla vaa`alle ja aamupaino 43,8 kg oli melkoinen helpotus, vaikka voisihan se paino alempanakin olla. Ainahan se voisi. Aineenvaihduntakin on jotenkin alkanut ihanasti taas pelittää, maha toimii ja nesteetkin ovat lähteneet liikenteeseen, sillä vessassa saa ravata ihan koko ajan (vai johtuuko se vain ainaisesta Pepsi Maxin kittaamisesta?) ja pahin turvotus on ihan selkeästi poissa. Ihanaa. Jospa tämä nyt tästä sitten lähtisi.

Olo on siis ollut paljon vähemmän ahdistava kuin alkuviikosta ja syöminenkin on sujunut melko hyvin. Tein jopa tänään itselleni ihan "oikeaa" ruokaa ainaisen puuron sijaan ja sain sen jopa alas ilman suurempia ahdistuksia. Ihan hyvää se oli joo, mutta jotenkin siitä tuli huono olo -sellainen janoinen ja vähän kuvottava. Mutta hyvä vain, kun tuli edes vähän jotain proteiinipitoisempaa, sillä tiedostan kyllä, että ruokavalioni on tämän asian suhteen todella riittämätön. V sanoi, ettei tajua, miten joku voi syödä vihanneksia kastikkeen kanssa, mutta minkäs teet, kun kammoat pastaa, riisiä ja vähän perunaakin. Ei sitä nyt ihan pelkkää kastikettakaan kehtaisi popsia.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (286 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton jogurtti (195 kcal)

Välipala: 2 luumua, omena (122 kcal)

Päivällinen: Tomaattista tonnikala-katkarapukastiketta, porkkanaa, parsakaalia, kukkakaalia (248 kcal)

Iltapala: 3 porkkanaa, omena, rasvatonta jogurttia (221 kcal)

Yhteensä: 1072 kcal

Huomenna olisi (taas) töiden jälkeen koulutus, joka kestää koko illan. Toivon mukaan ehdin kuitenkin edes Teho-osaston katsomaan ja pitämään minikarkkipäivää turkinpippureilla herkutellen. Saa nähdä meneekö muun päivän syömiset ihan pyllylleen, sillä stressaan jo nyt siitä, mitä ruokaa siellä koulutuksessa tarjotaan ja onko sitä pakko syödä. Jotain sen suuntaista kuulin, että ennen olisi tarjoiltu salaattia tms. vastaavaa, joten se kyllä pelastaisi minun päiväni täysin. Mutta huomennahan sen sitten näkee. Yritän kovasti olla vaikka huomenna laskematta ja tänne kirjoittelematta, koska ahdistun siitä kuitenkin vain lisää.

Näin viime yönä ahmimisunta, mutta aamulla herätessäni ei ollut yhtään syyllinen tai ahdistunut olo. Olin lähinnä iloinen siitä, että olin "saanut syödä" koko yön ilman seuraamuksia ;) Uni oli nimittäin ihan järkyttävän toden tuntuinen, oltiin siinä kavereiden kanssa mökillä ja herkuteltiin. Muistan niin elävästi, miten kasasin lautaselleni karkkia, suklaata ja mokkapaloja, ennen kuin pistettiin joku hyvä ohjelma pyörimään ja kokoonnuttiin telkkarin ympärille. Nam! Hauska uni siis, mutta kertonee lähinnä siitä, että yöllä oli ihan oikeasti aika kova nälkä...