Vittuttaa ja ahdistaa niin paljon. Tuntuu että pää hajoaa. Siis ei pelkästään ahistavista ajatuksista vaan päänsärystä.

Aamulla olo oli ihan ok, vaikka paino olikin 47,4. Miksi, saanko kysyä? Oliko se nyt niiiiiiin kamalaan, kun yhtenä iltana join muutaman pirtelön? Näköjään ei minulle mitään sallita, joka päivä pitäisi olla tyyliin syömättä, jotta saisin edes muutaman gramman laihduttua. Niin epäreilua, en osaa oikein muuta sanoa. Lihon vaan koko ajan, vaikka kaiken järjen mukaan kilojen pitäisi rapista alas. Enkä voi olla säästöliekillä, enhän?

Mutta tosiaan aamulla oli hyvä olo, samoin päivällä. Oltiin siis koiran kanssa kisoissa pakkasessa hytisemässä oikeastaan koko aamupäivä, joten kotiin tullessani minulla oli kamala nälkä. Kylmissäni kellistyin kuitenkin sänkyyn peittojen alle ja nukahdin. Nukuin pari tuntia, jonka jälkeen heräsin ihan kamalassa nälässä + muutenkin hyvin epämiellyttävässä olotilassa (niinkuin aina päiväunien jälkeen). Liian myöhään sain siis ruokaa, tulin huonolle tuulelle ja muutenkin loppuilta meni ihan pilalle. Nyt päällimmäinen olo on vain kamala vitutus ja tunne siitä, etten enää jaksa. Mitään.

Oli melko huvittaa ihan btw, miten paljon ahdistusta väärän viilin kaupasta ostaminen pystyy minussa aiheuttamaan. V oli siis asialla ja toi minulle viilejä, joissa on 2,5 % rasvaa, vaikka nimenomaan sanoin, että pitää tuoda niitä 1 %:sia. On se vaan hurjaa, että noin pienistä asioista voi hätääntyä. Meni unohtamaan vielä omenatkin -piti siis käydä itse kaupassa heti perään...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (levitettä + kinkkua), jogurttia, kaakao

Kisaeväät: Omena, banaani

Välipala: 4 mandariinia

Ruoka: Riisiä + soija-kasviskastiketta

Iltapala: n. 100 g rasvatonta vaniljajäätelöä

Enköhän jollakin ihmeen keinolla ole saanut itseni noilla syömisillä lihomaan? Ainakaan tuota jäätelöä en olisi ansainnut, joten ihan jo siitä hyvästä varmasti lihon. Lyödäänkö vaikka vetoa? On vain niin epäonnistuneen luusetin olo, en osaa edes laihduttaa.