Kävin aamulla siellä verikokeissa. Yleensä mua ei juuri tuollainen pistäminen yms. hetkauta, mutta pakko myöntää, että hieman huono-olo tuli siinä vaiheessa, kun verta oltiin jo jonkin aikaa otettu ja erehdyin katsomaan käteeni... Noh, tulipahan sekin nyt tehtyä. Verestä siis tsekataan lasko, tyreotropiini, perusverenkuva + trombosyytit sekä natrium ja kalium. Tai siis tämän verran siitä paperista ymmärsin. Tuskin niissä mitään on, ainakin niin uskon ja toivon. Edelleen vetoan siihen, että eiköhän se väsymys johdu ihan vain siitä energian puutteesta...

Lääkäri soitti mulle tänään. Psykologi-suhdetta en vielä täältä saa, vaan minut ohjattiin ottamaan yhteyttä JKL:n YTHS:ään jo nyt, niin pääsen sitten sinne heti kun ollaan muutettu. Lisäksi lääkäri lupasi, että voin tulla juttelemaan hänelle / pohtimaan tilannettani nyt joulu- ja tammikuussa. Mielestäni oikein hyvä järjestely :) Tosin siihen lääkärin aikaan on vielä kolmisen viikkoa, mutta eiköhän tämä tästä.

Pakko muuten myöntää, että en eilen syönyt ihan niinkuin lupasin :/ Tai siis olin kirjoittanut. Iltapalalta jäi kiivi pois ja jätskiäkään en uskaltanut ottaa kuin jotain 125 g. Aamupaino oli tänään 45,6 mikä oli erittäin hyvä asia. Hassua, että tavallaan sitä vaan aina odottaa pienempiä lukuja vaikka järki sanoo, että nyt olisi hyvä pitää tämä paino. Nurinkurista. Mutta kun en osaa pitää mitään painoa. Osaan vain laihduttaa tai ahmia. Tai jotain tuohon suuntaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (330 kcal)

Välipala: 2 mandariinia, omena (160 kcal)

Ruoka: Puuroa, 2 mandariinia, porkkana (225 kcal)

Välipala: 2 porkkanaa, mandariini, kananmuna (180 kcal)

Iltapala: 125 g kevyt jäätelöä (175 kcal)

Yhteensä: 1070 kcal

Vitsi kun mulla on huono omatunto tuosta jäätelöstä jo etukäteen. Miten mä voin herkutella joka päivä, eihän se käy päinsä? Miksihän sitä pitää inhota itseään niin paljon, että haluaa tuollaiset nautinnot itseltään kieltää?