Vaihteeksi taas sellainen päivä, että maha tuntuu sanoneen sopimuksensa lopullisesti irti. Aamulla maha oli vielä ihan ok (toimikin normaalisti), mutta töissä alkoi lounaan jälkeen ihan mieletön kipuilu, turpoaminen ja kurina. Iltapäivä olikin sitten pelkkää kitkuttelu, kotona olo edes vähän helpotti, mutta ei kuitenkaan silleen merkittävästi. Nyt illalla heittikin sitten viimein ihan kamalalle ripulille (joten vähän aavistelinkin) ja nyt kipu sitten loppui ja olo on harvinaisen ok. Huh, en nyt jaksa ymmärtää, mikä mahan taas noin pahasti pisti sekaisin.

Aamupaino oli tänään 43,2 kg. Hirveästi nälätti taas yöllä ja jo illalla oli sellainen todella heikko olo. Fiksua. Just nyt tekisi mieli ihan älyttömästi mieli jotain suklaista; kakkua, vanukasta, jäätelöä, mitä vain. Syynä mitä luultavimmin se, että olen kohta kaksi päivää putkeen selaillut erilaisia suklaakakku -ohjeita, sillä vaikka ollaan saatu muut tarjottavat äidin kanssa suunniteltua mun valmistujaisiin, niin hyvä suklaakakun ohje on vielä ollut vähän hakusessa. Nyt kuitenkin löytyi todella hyvän kuuloinen ohje, sellainen mustaherukkaa ja suklaamoussea sisältävä. Nam. Sanoinkin tänään V:lle ruokakaupassa, että voisin antaa vaikka pääni, että saisin just nyt syödä jotain tosi suklaista, esim. Mud Caken. Mutta en silti ottaa sitä riskiä, että lihoisin grammaakaan...

Taitaa olla melkoisen tyypillistä näin syömishäiriöiselle, että ruokia on kiva valmistaa ja suunnitella, mutta syöminen onkin sitten jo liian pelottavaa. Olen näiden valmistujais -syömistenkin kanssa soitellut äidin kanssa paljon ja suunnitellut niitä todella kovasti, mutta silti en ole varma, uskallanko syödä niistä yhtään mitään. Ja kun oli vielä erityisen tärkeää, että kaikki ruuat ovat todella "minun näköisiä" eli sellaisia, joista itse tykkään. Voi miten sairasta. Siis kyllä mä varmasti niitä uskallaan vieraitten lähdettyä maistella, jopa syödä ihan kunnollakin (tai alkaa pahimmassa tapauksessa hulluna ahmimaan...), mutta en varmasti ennen juhlia uskalla koskea yhteenkään. Siksi stressaakin ihan älyttömästi mennä porukoille jo niin monta päivää ennen juhlia, kun mulla on hirveät paineet olla nimenomaan siellä juhlissa laihassa kunnossa. Pelkään ahmimista niin paljon ja sitä ei varmasti helpota ainakaan se, että äidin kanssa pitää yhdessä leipoa ja maistella kaikki ihanuuksia.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Lounas: Kasvissosekeittoa, Bona päärynä-mango (188 kcal)

Välipala: 2 kiiviä (76 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, omena, mustikka-jogurtti (209 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, 3 vadelma kevytjäätelöä (276 kcal)

Yhteensä: 1026 kcal


Puputan nyt sitten illan noita vadelma-jätskejä, vaikka oikeesti mun olisikin tehnyt mieli suklaata. Mutta kun siinä kevyessäkin suklaa-jätskissä oli jotenkin niin niin liikaa kaloreita, pää ei vain kestänyt. Riisikakkujakin katselin ja tuli haikea ja surullinen olo muistellessani niitä aikoja, kun söin niitä lähes päivittäin, eikä koskaan tullut morkkista. Juuston makuiset olivat kaikista ihanimpia, voi kun vielä joskus uskaltaisi.