Kylläpäs on ollutkin raskas päivä. Ensin koulua yli viiteen, jonka jälkeen hoitamaan vielä asioita. Väkersin kouluun muka todella mahtavat eväät, mutta kun tulin kotiin, huomasin käsien tärisevän. Mulla oli siis ihan tajuton nälkä, vieläkin pyörryttää, heikottaa ja koskee päähän, vaikka ryntäsinkin syömään mahan täyteen heti kun vain pääsin ovesta sisälle... Uskalsin ottaa jopa leipää, se on aika paljon. Oli vain sellainen olo, että nyt ei riitä mikään puuro, leivälle kun kuitenkin tulee sitä rasvaakin ja kinkkua. Jotenkin nälkä ei kyllä mennyt ohi, vaikka tuttu tunnehan tämä on, kun nälkä ei yksikertaisesti lähde edes syömällä. Koko ajan paleltaa ja väsyttää. Kello on vasta yhdeksän, mutta haluaisin vain ja ainoastaan nukkumaan.

Uskalsin aamulla käydä vaa`allakin, paino oli 44,6 kg. Ihan ok kaikin puolin, onhan tuo masukin reistaillut tässä. Huomenna taas tosi pitkä päivä koulussa, mikä on kyllä todella blaah, koska nyt jos koskaan kaipaisin viikonloppua ja lomaa. Onneksi huomenna on sentään karkkipäivä, se pelastaa aika paljon :) Toivottavasti huomenna ei tule liian kiirus muuttohässäkän kanssa, jotta saan myös nauttia ne karkit rauhassa ja nautiskellen.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Eväät koulussa: Persikka-passion Bona, jogurtti, kananmuna, omana, päärynä, 2 porkkanaa (382 kcal)

Iltapala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia, omena, 3 porkkanaa (438 kcal)

Yhteensä: 1080 kcal

Jotenkin tuntuu, että olen niin urautunut tiettyihin ruokiin. Tuossa yllä ovatkin aika hyvin edustettuina ne ruuat, joita uskallan syödä ilman ahdistusta. Muistan energiasisällöt ulkoa ja ne ovat muutenkin tuttuja ja turvallisia. Mun pitäisi vähän uskaltaa syödä muutakin, kokeilla edes jotain muutakin välillä. Vaikka edes jotakin uusia hedelmiä, ihan mitä vain. Huomiseksi kouluun ostin sellaisen päärynä-vanilja cottifrutin, sellaisen uuden Valio profeel -tuotteen. Siinä pitäisi olla proteiinia, kuitua yms. hyvää, toivon mukaan se myös maistuu! Proteiinia varmaan erityisesti tarvitsisin, rasvaakin ihan varmasti enemmän. Voi että kun uskaltaisi syödä enemmän ihan lämmintä tavallista kotiruokaa.