Aamupaino oli 43,3 kg. Just just. Ja eilen illalla itkin silmät päästäni, kun en muka voinut ottaa mitään evästä töihin, kun olen niin lihava ja blaablaa. Että sitä pitääkin olla tyhmä. Ja niin järkyttävän ankara itselleen. Joskus tulee ihan paha mieli itsensä puolesta, kun joutuu kestämään tällaista helvettiä. Kun kyllä mä pohjimmiltani itsestäni pidän -olen ihan kiva tyttö kaikin puolin. Onneksi moni muu osaa minua rakastaa, vaikka itse en siihen pystykkään täysipainoisesti.

Uutta työviikkoa siis pukkaa ja töissä oli aamupäivästä melko hutera olo. Eilen tuli ilmeisesti syötyä ihan liian vähän ja se voi tosiaan olla myös syynä eiliseen ahdistus/itku -kohtaukseen. Sitä vain jotenkin niin helposti hajoaa pienistäkin asioista, jos ei ole syönyt hyvin. Kun vain aina muistaisi sen... Tosin eilenkin ihan rehellisesti tuntui siltä, että söin tarpeeksi, mutta kroppa sanoikin sitten toista. Pitäisi vain kuunnella sitä paremmin. Tänään on jotenkin koko päivän kummitellut mielessä tuo paino, se nyt vain on niin uskomattoman vähän, etten pysty oikeasti uskomaan painavani sen verran. En vain pysty. Peilailtua on taas tullut ja jostain syystä maha jatkaa edelleen unelmatuulella eli on ihanan littana ja toimii. Mahtava fiilis siis siltä osin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Herneitä ja papuja, päärynä (231 kcal)

Välipala: Omena (58 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruis -puuroa + mansikoita, porkkana (170 kcal)

Iltapala: 200g toffee -kevyt jäätelöä, 2 porkkanaa (296 kcal)

Yhteensä: 1064 kcal

Vaikka hädissäni tempaisin aamulla nuo pavut ja herneet mukaan töihin, niin ne olivatkin yllättävän hyvä yhdistelmä! Rakastuin siihen oikeastaan täysin :) Ja miten helppoa; mikroon vain muutamaksi minuutiksi ja sillä hyvä. Eihän tuota ehkä oikein ruuaksi kehtaa kutsua, mutta parempi silti, kuin ei mitään. Huomiseksi pitäisi taas jotain jotain kehitellä, voisi vaikka ottaa tuota samaa. En nyt olen jotenkin jaksanut laittaa muutakaan ruokaa, kun ei ole ollut oikein aikaa :/ Tänään tosin käytiin kaupassa ja ostettiin ainekset jauheliha-porkkana -lihapulliin, joita olisi tarkoitus kokkailla keskiviikkona. Olen aika ylpeä itsestäni, että uskallan syödä jauhelihaa, vaikka kaupasta pitikin saada sellaista vähärasvaista ja kalliimpaa...

Olen huomaattani alkanut syödä purkkaa ihan kamalasti. Kai sitä vain haluaa jotain pitää suussa kokoajan. Ja lisäksi menin vielä ostamaan sellaista Rainbown hedelmäpurkkaa, jota syö melkein kuin karkkia. Maku kyllä pysyy purkassa ehkä 2 minuuttia, mutta namia silti.