Tänään ei oikeastaan mitään uutta auringon alla. Mahaa turvottaa ja vaaka on saanut sen myötä ansaitun loman. Menkat nyt sitten ihan oikeasti alkoivat jo eilen (ei siis mitään epämääräistä tiputtelua tms.) ja välillä mahaan koskee niin paljon, että haluaisi vain loikoilla kotona ja syödä karkkia. Töissä on kuitenkin ollut yllättävän hyvä olo, eli sellaista totaalista heikotusta/huonoa oloa ei ole (onneksi) vielä tullut. Toivottavasti ei tulekaan. Ilmeisesti olen myös syönyt ihan ok, koska töissä ei ole vielä kertaakaan tullut huonoa oloa ja nälkäkin on vain oikeastaan hieman ennen ruokaa.

Kun oikein tarkkaan miettii, niin mulle ei ole oikeastaan pitkään aikaan tullut sellaista huonoa oloa, mistä alkusyksystä kärsin melkein jatkuvasti. Siis sellaista oksettavaa ja pyörryttävää heikotusta, johon liittyy myös sydämen tykytystä ja kylmän hien pintaan nousemista. Kai kroppa on vain tottunut vähempään energia määrään tai jotain sellaista, mikä on kyllä tavallaan todella surullista. Onneksi en ole missään vaiheessa nälkää kadottanut ja siitä kyllä aionkin pitää kiinni kynsin hampain syömällä mahdollisimman säännöllisesti. Muistan liian hyvin ne ajat, jolloin nälkää ei vain ollut. Oli kyllä huono olo, mutta ei nälkää.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (300 kcal)

Ruoka: Puuroa, omena, päärynä (217 kcal)

Välipala: Cottifrutti päärynä-vanilja (90 kcal)

Päivällinen: Puuroa + mustikoita, jogurttia (232 kcal)

Iltapala: Omena, Bona päärynä-mango, 3 porkkanaa (222 kcal)

Yhteensä: 1061 kcal

Ai niin, pakko vielä kirjoittaa tällainen pieni, mutta minulle sitäkin merkityksellisempi asia. Kun nimittäin olin tänään lähdössä töistä ja katsoin itseäni peilistä, ajattelin, että olen kyllä ihan oikeasti aika söpö ja kaunis tyttö :) Se tuntui hyvälle, voisi yrittää ajatella noin useamminkin.