Karkkipäivän jälkeinen päivä alkoi oikein mukavasti heti aamusta; maha sopivasti sekaisin ja aamupaino 43,4 kg. Peilistä näytin kivalle, maha ei ollut yhtään turvonnut, enkä nyt mitään muutakaan huomautettavaa omasta kropastani löytänyt. Pitkästä aikaa tuli sellainen olo, että hei, minä voin syödä, enkä kuole siihen. Aivan ihana olo siis :) Eilisestä voisi sen verran sanoa, että ostin karkkia aika ison pussin, jotain reilut 300 grammaa, mikä mulle on aika paljon. Kävin tosiaan FilmTownissa ja ne karkkihyllyt nähdessäni meni ihan ihme tärinään, enkä sitten loppujen lopuksi edes hirveän isoa pussia siitä liikkeestä ottanut. Edelleen siis luotin Candy Kingeihin, vaikka mikäpä ettei, kun niin hyviä ovat. Mutta kyllä oli hyvä pussi, ai että. Varmaan paras karkkiapussi, jonka olen ikinä syönyt. Noh, ehkä se vain tuntui siltä. Illalla katsottiin hyvä leffa ja karkit söin hitaasti nautiskellen, niinkuin pitääkin. Muutenkaan en eilen sitten kaloreita laskenut ja myös se teki todella hyvää. Sanotaan näin, että ihanan terve päivä, näitä lisää!

Tänään tosiaan sitten taas takaisin tavanomaiseen. Hirveästi kyllä tsemppasi mua toi paino, sillä tosiaan edelleen vuodan, joten kaiken järjen mukaan mun pitäisi olla turvoksissa ja painon huidella jossakin ihan omissa sfääreissään. Noh, en valita, mutta saa nyt vielä nähdä, jatkuuko tämä onni vaiko ei. Huomenna tosiaan otan viimeisen pillerin, sitten se pilleritaukokin ihan oikeasti vasta alkaa, joten ei kai pitäisi nuolaista, ennen kuin tipahtaa... Vitsiläinen, en mitenkään haluaisi luopua tästä hyvästä olosta!

Tänään olen syönyt oman tuntemuksieni mukaan tarpeeksi, mutta kalorillisesti liian vähän. Hassua, että joskus näinkin päin. Olo on kuitenkin ollut koko päivän hyvä, vaikka koiran kanssa lähdinkin lenkille (taas) ennen ruokaa, minkä seurauksena olin kyllä loppulenkistä todella heikossa hapessa. Se on jopa pelottavaa, miten huonoon kuntoon voinkaan mennä, miten vähän nykyään jaksan. Tunnein vain oloni kömpelöksi, eikä jalka meinaa millään astua toisen eteen. Ei vain ole voimia. Noh, kyllä mä siitä lenkistä onneksi kotiin selvisin ja sitten tehtiinkin jo hyvää ruokaa :) Isä tuli kyllä käymään juuri sopivasti kesken ruokailun, joten vähän siinä meinasi pasmat mennä mullakin sekaisin, kun olin nälkäinen ja kesken syömisen piti vain äkkiä heittää ruoka jääkaappiin odottamaan. Noh, onneksi mikrot on keksitty ;)

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä + salaattia), jogurttia (309 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Ruoka: Kesäkurpitsaa soija-sipulitäytteellä (321 kcal)

Iltapala: Appelsiini, porkkanoita, Bona metsämarja, cottifrutti (320 kcal)

Yhteensä: 1004 kcal

+ V:ltä napsin kaksi karkkia, mutta en jaksa olla niin pikkumainen, että niitä alkaisin tähän nyt listaamaan. Tarkoituksella en ole lähtenyt ruokavaliotani kiristämään, mutta tänään vain tuli syötyä tuon verran ilman sen suurempaa pihtaamista. Nyt illallakin tuntui, että söin itseni ihan ähkyyn, vaikka eihän tuo näin "paperilla" näytä juuri miltään. Tärkeintä kai kuitenkin se, että mulla on hyvä olo eikä nälkä ollenkaan?

Suunniteltiin taas kavereiden kanssa tämän kevään mökkireissua, ja kaikessa ihanuudessaan se vain on kuin onkin ihan saatanan ahdistavaa. Kun mähän ahmin viimeksi jouluna, mikä on mulle ihan VALTAVA saavutus. Mökkireissulla tiedän ahmivani, en edes yritä väittää muuta. Siellä nyt vain on tapana herkutella niin viimeisen päälle, kuin vain suinkin mahdollista, joten jos edes yrittäisin pysyä jotenkin kuosissa, niin sitten jättäisin ihan suosiolla menemättä ollenkaan. Yritän kovasti hokea itselleni, että tuskin yksi viikonloppu painooni pitkässä juoksussa vaikuttaa millään tavalla -eikä vaikutakkaan. Se olo vain dagen efter on jotain niin kauheaa, että huh huh jo näin etukäteen. Vaikka turha kai näitäkin asioita on murehtia ja märehtiä etukäteen...