Huomenna karkkipäivä, jes. Mutta keskiviikkonakin oli karkkipäivä. Teki vaan niin paljon mieli pitää sellainen, joten annoin itselleni periksi. Eihän siinä mitään, mutta tunsin niin epäonnistuneeni. Noh, ainakaan en ahminut, eli kai sekin on jo paljon minulta.

Sain myös vietyä keskiviikkona paperit kelaan, mikä oli suuri helpotus. Ihmetyksekseni B-lausunto ei kuitenkaan ollut vielä tullut, vaikka lääkärini oli luvannut tehdä sen heti. Että minun kai se ois kaiken järjen mukaan pitänyt myöhässä olla. Noh, toivon mukaan lääkärini muistaa, mulle kun terapian aloittaminen on kuitenkin tosi iso asia -siis jo ihan se, että saan asiat hoidettua siihen malliin, että se terapian aloittaminen on ylipäätään mahdollista. Kelalla sanottiin, että eiköhän päätös ehdi syyskuuksi, jolloin voisin aloittaa terapiakäynnit.

Ulkona on niin kuuma. Käytiin just V:n ja koiran kanssa rannassa siiderillä ja se oli ihanaa. Inhoan ulkoista olemustani, mutta jotenkin vain kestän sen. Vaikka aina kun kävelen esimerkiksi peilien ohi, näen vain ison roikkuvan mahani ja eniten ahdistaa se, kuin oikein tunnen sen hyllyvän.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaurapuuroa, omena (150 kcal)

Lounas: Elovena pikakaurapuuro (110 kcal)

Välipala: Rasvaton makuviili, omena (154 kcal)

Päivällinen: 2 ruispalaa (leikkelettä, levitettä), porkkanoita, jogurtti (272 kcal)

Välipala: Light -siideri, lakupatukka (216 kcal)

Iltapala: Fruit&Ice -sorbetti (149 kcal)

Yhteensä: 1051 kcal


Söin eilen noita Fruit&Ice mansikkasorbetteja kaksi peräkkäin ja mulla koski koko yön mahaan :/ Kävin vessassa varmaan sata kertaa ja masu oli ihan turvonnut jä täynnä ilmaa. Ilmeisesti taas hieman liikaa makeutusainetta yhdellä kertaa... Voih.