Mieliala on taas kovasti nousemaan päin. En näe peilistä itseäni läskinä, tänään oli jopa ensimmäinen päivä, kun töissä pitämäni farkut ihan oikeasti istuivat. Eli siis eivät kiristäneet mahan kohdalta. Menkatkin loppuivat ja sehän nyt on ainainen ilon aihe :) Lisäksi tietenkin edessä viikonloppu (vaikkakin lyhyt sellainen, kun tänään olin töissä). Ihan kunnon karkkipäivää en tosin uskalla (vielä) pitää, katsellaan nyt, mihin suuntaan paino lähtee kääntymään. Syöminen on kuitenkin ollut suhteellisen helppoa, edelleen. Melkein liian helppoa. Jotenkin en edes hirveästi osaa kaivata herkkuja tällä hetkellä.

Mahakin on taas "normaali" eli siis sekaisin. Eilen ja tänään jopa toimi ihan normaalisti, mutta tuossa äskettäin alkoi hirveä mahakipu ja ihan kaikki tuli vetenä pihalle. Nyt jo vähän onneksi olo helpottaa. Ja minä tietenkin myhäilen vain tyytyväisenä, että tilanne on taas tämä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 omenaa (241 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, 2 porkkanaa (283 kcal)

Päivällinen: 10 kalkkunaleikkelettä, kurkku, valio profeel jogurttia (222 kcal)

Iltapala: Hedelmäturkinpippureita (308 kcal)

Yhteensä: 1054 kcal


Söin muuten ihan oikeasti kurkun, en kurkkua. Teki vain niin älyttömästi mieli. V on tosin sitä mieltä, että just se on syyllinen siihen mun vatsakipuun, voi ollakin. Tänään käytiin taas lauantai-kaupassa, eli ostettiin koko viikon ruokaostokset. Tykkään todella paljon tuosta systeemistä ja lisäksi rakastan, kun vähän niinkuin etukäteen saa suunnitella koko viikon syömiset. Tosin aika samanlaisiahan nuo mun syömiset kuitenkin on...

Painajaiset ovat jatkuneet. Nyt siis ovat jo ihan oikeasti painajaisia. Unissa usein muilla on hauskaa, mutta itse jättäydyn kaikesta paitsi, koska vihaan niin paljon läskiä olemustani. Tai sitten pilaan jonkun tilanteen just ahmimalla. Ääh.