Möh, mikä päivä. Nukuin yön jotenkin todella levottomasti (eli vahtasin kelloa, koska luulin kokoajan nukkuneeni pommiin) ja aamulla maha oli ihan tajuttoman kipeä! Jotenkin oli myös kamala läskiolo, mutta ajattelin kuitenkin käydä vaa`alla. Noh, päivä olikin sitten heti alkuunsa pilalla, kun paino oli hypännyt 44,7 kg:aan! Olin tyrmistynyt ja surullinen. Aamupalakaan ei jotenkin maistunut miltään ja töihin lähteä raahautumaan pakon sanelemana. Jos olisin saanut päättää, olisin vain hautautunut peittojen alle ja kadonnut tästä maailmasta.

Töissä mahakipu jatkui ja en voinut työhousujen alle laittaa edes pitkiksiä, koska olo tuntui niin tajuttomalle norsulle. Mieluummin siis palelin, kuin tunsin oloni vieläkin lihavemmaksi, vaikka oikeasti kukaan ei työtakkini alta tuollaista pikku seikkaa huomaakaan. Olo onneksi parani hieman päivän mittaan, ruokakin maistui hyvin. Vessassa käydessä huomasin kuitenkin alkaneeni vuotaa jo tänään, vaikka vasta tänä aamuna oli ensimmäinen pilleritauon päivä! Pelottavaa. Oikeastihan menkkojen pitäisi alkaa vasta torstaina. Kai mun kroppa on vähän sekaisin, sillä tämän syksyn/talven aikana olen ensinnäkin kärsinyt ihan kamalista menkkakivuista sekä kuukautiset ovat muutenkin olleet vähän epäsäännölliset. En voi olla ajattelematta sitä tosiasiaa, että ilman pillereitä mulla ei hyvin todennäköisesti olisi kuukautisia lainkaan...

Mutta yhtä kaikki, piristyin tavallaan siitä, että alavatsa oli turvonnut kuukautisten takia, ei siksi, että olisin lihonut jostakin muusta syystä. Mahakivunkin kesti jotenkin paremmin ja mieliala oli kotiin tullessani erittäin hyvä, vaikka töistä kotiin kävellessäni mahaa viilsi ja se oli niin täynnä ilmaa, ettei tosikaan. Nyt olen vain köllötellyt kotosalla, käynyt kuumassa suihkussa ja syönyt lämmintä puuroa siinä toivossa, että maha olisi huomenna jo paljon parempana. Tosin nythän niiden menkkakipujen vasta pitäisi alkaa... Täytyy siis vain seurailla tilannetta ja yrittää olla välittämättä painonnoususta + kamalasta alavatsan turvotuksesta. Hei hei vaaka siis vähäksi aikaa. On nimittäin todella sääli, jos kuukautisturvotuksen takia alan edelleen vähentelemään noita mun ruokamääriä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (260 kcal)

Lounas: Katkarapu-kasvis laatikkoa, päärynä (290 kcal)

Välipala: Cottifrutti päärynä-vanilja (90 kcal)

Päivällinen: Puuroa + vadelmia, omena (187 kcal)

Iltapala: Bona päärynä-mango, porkkanoita, vadelma-kevyt jäätelö (228 kcal)

Yhteensä: 1055 kcal