Lähipäivinä on selkeästi ollut valloillaan se hyvä olo, josta tuossa edellisessä kirjoituksessa kerroin. Ei ahdista eikä masenna ja syöminen (tai toisin sanoen herkkujen välttäminen) on helppoa. Jopa nyt viikonloppuna se ei ole ylitsepääsemätöntä, kun nautiskelen iltaisin pienen määrän turkinpippureita ja jaksan uskoa siihen, että kyllä minä vielä pääsen siihen painoon, jossa haluaisin olla. Lenkkeilläkin olen jaksanut oikein hyvin, mitä nyt tuo pakkanen vähän vauhtia (ja intoa) hidastaa.

Menkat alkoivat tänään, vaikka niiden olisi pitänyt alkaa vasta ensi viikolla. Olin aamulla ihan ihmeissäni huomattuani tämän, koska ei käynyt edes mielessä tuollainen mahdollisuus! Huomenna vasta ois ollu tarkoitus ottaa vika pilleri. Tosi kurjaa, sillä just olin niin tyytyväinen tähän kuuden viikon kiertoon, eli 5 viikkoa ensin pillereitä ja sitten viikon tauko. Nyt en oikein tiedä, että onko tämä taas vain joku kehoni satunnainen oikku, vai pitäisiko minun TAAS lyhentään kiertoa -tällä kertaa siis viiteen viikkoon. Ei huvittaisi kyllä sitten yhtään, sillä nytkin jo tuntuu, että menkat ovat aivan liian usein :( Ja pillereitä en tietenkään uskalla vaihtaa, en en en, koska pelottaa kaikki mahdolliset turvotukset sun muut. Nämä pillerit kuin noin niinkuin muuten sopivat niin älyttömän hyvin ja oon niitä jo vuosikaudet syönyt. Höh.

Ihanaa kyllä en ole turvoksissa, vaikka menkat alkoivatkin. Jos nyt jotain positiivista haluaa tästä tilanteesta hakea. Mahakaan ei ole mitenkään kauhean kipeä, vähän lenkillä kouristeli, muttei muuten ollenkaan. Jumissa se kyllä on eli tavaraa menee tällä hetkellä vain sisään, mutta ei tule ulos. Siksi en vaakailuakaan voi edes kuvitella lähipäivinä. Mieli kyllä tekisi.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, 2 porkkanaa (270 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 10 kalkkunaleikettä, 2 porkkanaa (258 kcal)

Välipala: Valio Profeel jogurttia, päärynä (197 kcal)

Iltapala: Hedelmäturkinpippureita (347 kcal)

Yhteensä: 1072 kcal

Unet ovat taas olleet aivan järkyttäviä. Lähes joka uneni liittyy jollain tapaa ahmimiseen ja karkin syömiseen. Toiset ovat todentuntuisempia kuin toiset ja toiset ovat ahdistavampia kuin toiset. Mutta lähinnä enää huvittaa nuo unet, koska ne ovat  jotenkin niin... uskomattomia. Viime yönäkin näin maailman yksityiskohtaisimman unen siitä, miten mummo tarjosi mulle Pandan suklaakonvehteja ja valitsin siitä laatikosta suklaa crispin, pehmeän toffeen sekä zabaglionen. Loppu uni olikin vain sitten sitä, miten söin niitä konvehteja, miltä ne näyttivät sisältä ja miltä ne maistuivat. Heh. Ja muutenkin unissa kaikkein selkeiten jää mieleen se, että esim. mitä karkkia olen siinä syönyt (ja miltä se on maistunut), vaikka muuten unesta ei paljon mitään muistaisikaan. Noiden konvehtien lisäksi söin viime yön unissa ainakin pipareita (kuorrutuksella tietenkin), sirkusaakkosia ja kinuskikuulia. Ja yhtenä yönä tein piparista tortun, jonka sisällä oli luumuhilloa. Sekin oli hyvää.