Pikainen päivitys täältä muuttohässäkästä. Uudessa asunnossa uudella paikkakunnalla siis ollaan ja nettikin saatiin heti toimimaan :) Syömiset ovat menneet muuttohulinassa ihan ok kai, tosin liian vähän kai sitä on tullut syötyä. Tosin kalorien laskemiseen ja ruokien punnitsemiseen ei ole ollut aikaa tai edes mahdollisuutta, mutta uskoisin syöneeni suurin piirtein samoja määriä, mitä nyt normaalistikin. Paino oli aamulla 44,6 kg, ei siis muutosta suuntaan tai toiseen.

Muutettiin tosiaan melko pienelle paikkakunnalla, joten ah niin suurta Prisman ystävää vähän pelotti, että minkälainen ruokakauppa täältä löytyy. Minulle kun tuo ruokakaupassa käyminen on hieman tärkeää ja nautin siitä jollain sairaanloisella tavalla. Noh, tänään tuli heti paikallinen s-ryhmän kauppa tsekattua ja hyväksi todettua, ei siis huolta siltä osin. Vietin siellä melkoisen tovin ihan vain kierrellen ja ihmetellen -vaikka kyllähän mä sitä ruokaakin ostin, kokonaiset kolme kauppakassillista ;)

Toinen juttu, josta olen saanut hurjia kicksejä on uusi jääkaappimme. Se on sellainen iso jää-viileä -kaappi, jonne mahtuu ruokaa todella paljon. Ennen kun meillä oli vain sellainen pieni ja vanha, josta valo oli palanut joskus aikoja sitten. Lisäksi se oli lattiatasossa (sinne oli hankalaa kyykkiä) ja aina sekaisin, koska oli niin täynnä, että meinasi revetä liitoksistaan. Kauppareissun jälkeen oli siis ihanaa järjestellä ruuat uuteen kaappiin siististi ja tilavasti. Ai minullako hieman omalaatuinen suhde ruokaan?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Puuroa, jogurtti, omena (228 kcal)

Ruoka: Kasvisgratiinia (291 kcal?)

Välipala: Omena (54 kcal)

Välipala: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, persikka-passion Bona, päärynä (311 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, cottifrutti päärynä-vanilja (174 kcal)

Yhteensä: 1058 kcal

Ruuaksi tehtiin taas kesäkurpitsasta, tomaateista ja valkosipuliperunoista tuota ihanaa kasvisgratiinia. Nyt vaan ahdistaa todella paljon, kun en yhtään tiedä, paljonko sitä tuli syötyä. Ajattelin, että voin ihan hyvin vain ottaa sitä lautasella "sen verran kuin tuntuu", mutta ei se ollutkaan niin yksinkertaista :/ Noh, nyt on taas keittiövaakakin käytössä, joten eikun punnaamaan vaan...

Ps. Rakastuin kuollakseni noihin valio profeel cottifrutteihin! Aivan järkyttävän hyvää ja kaiken lisäksi ne sisältävät proteiinia yms. jota ruokavaliossani on aivan liian vähän. Ilmeisesti ihan kiva lisä siis mun "sallittuihin ruokiin".