Kohtalaisen hirveä olo. Pääsiäinen oli ja meni ja söin taas ihan kamalasti. Perjantai oli vielä todella onnistunut päivä, lauantaikin ihan ok, mutta sunnuntai oli taas ihan riman alitus multa; ahmin, ahmin ja ahmin. Tänään olen taas palannut ruotuun ja sen kyllä huomaa, päätä särkee ja mieliala on ihan surkea.

Perjantaina tosiaan siivoiltiin ja käytiin tekemässä oikein mukava lenkki "koko perheen" voimin. Ehdotin V:lle elokuvan vuokraamista ja mentiinkin sitten käväisemään lenkin päätteeksi Film Townissa. Aluksi ajattelin, että en ota karkkia, mutta kun V:kin otti, niin ajattelin, että kai minäkin voisin. Ei kyllä ollut karkkipäivä, mutta tuumasin siinä, että ihan turhaan mä itseäni lähden kiusaamaan. Ja oikein onnistunut valinta se olikin; ostin normaalikokoisen pussin karkkia, söin sen ahmimatta enkä alkanut ahmimaan karkkien loppumisenkaan jälkeen! Wau! Jätskillä ois tosin tehnyt mieli jatkaa, mutta nakitin V:n jo ennen pussin aloittamista vahtimaan minua, jotten söisi mitään herkkuja enää karkkien jälkeen.

Lauantaina mulla oli siis töitä ja aamulla heräsin todella hehkeänä. Farkut vaan sujahti jalkaan ja peilistäkin näytin todella nätille. Mahakin toimi ja pömppiksestä ei ollut tietoakaan. Oli niin hyvä fiilis! Alunperin olin suunnitellut karkkipäivän sunnuntaille, mutta kun olo oli niin hyvä, niin ajattelin höllätä ja syödä nyt pääsiäisen pyhinä mitä mieli tekee.

Niin huono valinta.

Jokatapauksessa töissä päivä meni nopeasti, olo oli jopa maaninen. Töiden jälkeen söin puuroa ja jätskiä ja lähdettiin sitten taas oikein kunnon pitkälle lenkille koiran kanssa. Aurinko paistoi, olo oli mitä mainioin ja jaksoin oikein hyvin lenkkeillä. Sekin on vaihteeksi niin mukava tunne. Illalla mentiin kauppaan ja ostettiin viikon syömiset + tietenkin pääsiäismunia ja muita herkkuja. Minä ostin pari pussia Candy Kingejä, popcprnia ja tietenkin sitä jäätelöä. Jo tuossa vaiheessa ois pitänyt tajuta, että syöminen on lähdössä lapasesta, mutta en nähtävästi opi ikinä. Tai sitten en vain halua oppia. Ahmiminen kun on niin sairaan kivaa (ainakin aluksi), että nytkin ihan tietoisesti lähdin sille linjalle. En vain halunnut edes yrittää muuta, vaikka seuraamukset ovatkin tuttuja juttuja.

Lauantai-iltana söinkin sitten kaikenlaista mitä kaapeista löytyi, ruuaksi uunilanttuja + 4 kalapuikkoa ja illalla sitten sen Candy King -pussin. Valitettavasti hotkaisin sen kuitenkin vähän liian nopeasti, joten tuli paha olo ja piti sitten jatkaa syömistä popcorneilla. Aika pinkeä olikin sitten maha illalla, mutta ihan siedettävä kuitenkin.

Sunnuntai olikin sitten jo ihan omaa luokkaansa tuon ahmimisen suhteen. Turha kai siitä on mitään edes kertoa. Joka tapauksessa söin vaan ilman mitään sen kummempaa nautintoa, oli vaan koko ajan pakko tunkea jotakin kurkusta alas. Karkitkin ahmin silleen puolihuolimattomasti, hyi minua. Illalla sitten yökkäilin ruokia vessanpönttöön ja maha oli muutenkin ihan sekaisin. Ällötän itseäni.

Onneksi tänään oltiin koiran kanssa näyttelyssä, sai ajatuksia vähän muualle. Yhden asian kuitenkin jo päätin, herkkuja en saa ennen kuin kavereiden kanssa mökkireissulla vajaan kolmen viikon päästä. Piste. Tai ovat herkutkin sallittuja, mutta kaloreiden on jäätävä normitasolle. Nyt kun se on täälläkin ylhäällä, niin en voi siitä lipsua. Mun on vaan ihan pakko saada jokin tolkku tuohon ahmimiseen.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 kiiviä, appelsiini, omena (201 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (201 kcal)

Välipala: Omena (51 kcal)

Iltapala: Juusto-riisikakkuja (572 kcal)

Yhteensä: 1025 kcal

En ole ylpeä mun syömisistä, mutta en vaan jaksa. Movicolia on taas mennyt enemmän kuin pitäisi, mutta mun on vaan pakko saada tämä kaikki syöty ulos minusta. Onneksi huomenna on heti aamusta lääkäri, olen nimittäin itseni kanssa taas ihan pulassa.