Mega-ahdistus päällä. Koko päivän on oikeastaan ollut niin totaalisen paska olo, että töissäkin laskin vain sekunteja, että pääsisin kotiin. Aamulla olo oli vielä suht ok, mutta töissä muuttui jotenkin sellaiseksi epätodelliseksi ja sekavaksi, tuntui etten saanut otetta mistään. Pää oli täynnä tyhjää, oli vaikea hahmottaa asioita, keskittyä, keskustella. En saanut sanoja suustani. Ihan semmoisessa pöhnässä menin koko päivän, tiputtelin tavaroita ja jännitin ihmisten kohtaamista tiskissä. Lisäksi itsetunto oli taas jossain nollan alapuolella, sillä tuntui vain, että olen osaamaton paska, jota kaikki asiakkaat ja työkaverit inhoavat. Jee.

Lisäksi en oikein voinut ajatella töissä mitään muuta, kuin laskea pakonomaisesti kaloreita ja miettiä syömisiäni. Odotin vain pääseväni kotiin puurolle ja nälkä oikein huusi joka suolen mutkassa. Ihan niinkuin joskus viime keväänä, mulla kun meni jo niin paljon paremmin :/ Päähänkin on koskenut koko päivän ja edelleen tuntuu, että en ihan ole tässä. Kuin olisin unessa tai jossain muualla.

Valivalivali. Pitäs varmaan mennä nukkumaan, ei tässä oikein muutakaan pysty tekemään. Niin paitsi tosiaan valittamaan tänne paskaa oloaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (204 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (153 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, 2 mandariinia (156 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 2 ruisleipää, 4 leikkelettä, kurkkua (304 kcal)

Iltapala: Appelsiini, omena, päärynä (187 kcal)

Yhteensä: 1004 kcal

Hei, söin leipää. Oli vain ihan pakkopakkopakko saada, teki niin eniten mieli. Mutta levitettä en päälle laittanut, sen sijaan kurkkuja ehkä sata viipaletta. Ai että oli namia. En olekaan syönyt leipää sitten joulun, joten ehkäpä oli jo aikakin. Ja silti tunnen itseni niin luuseriksi. Elän tällä hetkelläni joka solullani vain sitä hetkeä odottaen, että saisin taas kunnon pussin karkkia. Voisin vaan ahmia ja ahmia, mutta pystyn hillitsemään itseni. Onneksi.

Viime yön nukuin jotenkin tosi huonosti. Siis minä(!), joka normaalisti nukkuisi vaikka kellon ympäri. Illalla kun en meinannut oikein saada unta kiitos palelemisen ja yöllä taas kun heräsin vessaan, niin en meinannut saada en unta, koska mahaan sattui niin vietävästi (nälkä) ja missään asennossa ei ollut hyvä olla. Aamulla kyllä olisi väsyttänyt ja töihin tulikin taas melkoisen kiire. Oispa jo viikonloppu!

Niin ja aamupaino oli tosiaan 44,3 kg. En edes enää kommentoi.