Pitkästä aikaa on ollut todella kiva viikonloppu ja mikä parasta, en ole sortunut ahmimaan! Vaikka onhan tässä vielä iltaa aikaa, mutta eiköhän tässä jo voiton puolella olla. Eilen oltiin tosiaan illalla työporukan kanssa syömässä ja jatkettiin sitten iltaa baariin. Olin ihan kauheassa kännissä, mutta aamuinen krapula oli ihan siedettävä. En edes oksentanut. Join pari-kolme siideriä ja ihan liian monta lasillista valkkaria, jo ekan siiderin jälkeen olin ihan humalassa. Ruoka oli tosi hyvää, söin sienitäytteisiä paprikoita, joiden lisukkeeksi vaihdoin perunan tilalle kasviksia sekä jälkiruuaksi paahdettuja hedelmiä ja vanhan ajan vaniljajäätelöä. Nam. Ei tullut yhtään ähky, ei tehnyt mieli ahmia ja oli hauskaa. Kun rymysin kotiin, en edes yrittänyt jääkaapille (tosin olin pyytänyt V:tä katsomaankin mun perään tuon asian suhteen) vaan menin suoraan sänkyyn, seksin jälkeen iltapesuille ja sitten suoraan nukkumaan. Miksi elämä ei voisi aina olla näin helppoa?

Tänään oli tosiaan aamulla aika paha krapula, mutta meni kyllä onneksi ihan lepäämällä ohi. Tosin jotenkin oon kyllä ollut todella huonossa hapessa oikeestaan koko päivän. Ei ole sellainen heikotusolo, vaan jotain vähän sen tapaista voimattomuutta, kuin esimerkiksi kuumeessa. Ja silti ei sinne päinkään. Huh, onneksi ryyppään niin älyttömän harvoin. Sain kuitenkin itseni kammettua koiran kanssa kahden tunnin lenkille, oli ehkä vähän liian pitkä reissu tuohon oloon, mutta kun kotona sai astella suoraan valmiiseen ruokapöytään, niin ei se sitten enää niin pahalta tuntunutkaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Trio kevytjäätelöä, omena, 2 luumua, glögiä

Lounas: Broilerivarras, uunikasviksia, luumu-rusinakeittoa, glögiä

Välipala: Trio kevytjäätelöä, päärynä

Iltapala: Pussillinen Candy Kingejä

Ihan ok päivä, en tosiaan missään vaiheessa ole ahminut ja muutenkin olen ihan tyytyväinen. Jäätelöä menee kyllä edelleen aivan liikaa ja ihan jo aamusta asti, mutta tuskin sen takia nyt maailma kaatuu. Eilen kävin vaa`alla ja aamupaino oli 43,9 kg joka oli kyllä todella paljon lauantain painoksi :/ Vaikka toisaalta oon nyt lähiaikoina ahminut niin useina viikonloppuina, että ihmehän se olisi, jos se ei missään näkyisi. Toivottavasti ensi viikolla saisin painon taas normalisoitumaan ja ennen kaikkea jatkettua samalla linjalla myös viikonloppuisin. Torstaina ollaankin suuntaamassa taas porukoille, joten haasteita riittää tämän asian suhteen jatkossakin.