Vitsi mikä läskiläski olo. Tai ei oikeastaan enää samalla tavalla kuin eilen illalla ja tänä aamuna, mutta hieman kuitenkin. Aamupaino oli 45,6, olin niin pettynyt. Yritän niin kovasti, mutta en pysty mihinkään. Maha on ollut jotenkin kipeä ja koko ajan on ihan järjetön nälkä, vaikka söisikin.

Eilen kävin etsimässä tietoa liittyen tähän mun syömiseen ja painoon. Kutrin sivuilla oli mm. erittäin hyödyllinen kalorilaskuri, jonka mukaan mun peruskulutus olisi 1505 ja kokonaiskulutus (laskin sen mukaan, että harrastamani liikunta olisi n. tunti koiran kanssa ulkoilua, vaikka todellisuudessahan se on hieman enemmän) 1735. Lepokulutus (eli kulutukseni, vaikka makaisin sängyssä koko päivän) oli 1283 kcal mikä on myös se määrä, joka mun tulisi syödä, jos haluaisin laihtua 0,5 kg viikossa.

Eli tästä opimme sen, että syön liian vähän. Kalorivajeeksihan suositellaan laihduttajille -500 kcal eikä yhtään enempää, jottei keho mene säästöliekille. Niin, ja tosiaan tuohan on suositukseksi laihduttajalle (siis henkilölle, jonka oikeasti pitäisi pudottaa painoaan, ei syömishäiriöisille...) joten minun nyt ainakin pitäisi pienentää vajetta ja alkaa yksinkertaisesti syödä enemmän! Se vain on niin vaikeaa, pelottavaa. Pelkään lihomista niin järkyttävän paljon, suorastaan irrationaalisesti. Mutta toisaalta pelkään myös sotkevani aineenvaihduntani, sillä haluan syödä. En missään nimessä pyri syömättömyyteen, sillä tiedän sen olevan sairasta ja kaiken lisäksi en edes pystyisi siihen. Vaikka sairastahan tämäkin jo on...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (300 kcal)

Ruoka: Kasvisgratiinia, omena (305 kcal)

Välipala: 2 mandariinia, All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa (270 kcal)

Välipala: 2 mandariinia (80 kcal)

Iltapala: Mandariini, omena, 300g porkkanoita (210 kcal)

Yhteensä: 1165 kcal

Ei voi mitään, edelleen syön liian vähän :/ En vain pysty, en uskalla syödä enempää. Varsinkaan nyt, kun paino on noussut eilisestä. Ehkä sitten, jos paino olisi sellainen, jossa haluaisin pysyä, enkä laihtua. Vaikeaa vaikeaa vaikeaa. En luota siihen, että voisin syödä enemmän ja laihtua silti. Se olisi liian hyvää ollakseen totta.

Ps. Olin laskenut mun aamupalan ennen vähän vikaan, joten tänään kun laskin tarkat levitteiden ym. määrät uudestaan, sain 30 kcal alemman tuloksen. Eihän tuolla mitään käytännön merkitystä ole, mutta ilmoitinpahan joka tapauksessa.