Kohta kolmisen viikkoa takana joulun mässäilyn jälkeistä aikaa. Paino oli tänä aamuna 44,7 kg ja eihän se tietenkään mua tyydytä. Vieläkin reilusti yli kilon koholla, oikeastaan paremminkin kaksi. Joku ihme jumitus vaihe tässä on ilmeisesti menossa, kun paino ei vain millään halua tipahtaa. Mutta periksi en anna. Harmittaa vaan, kun en osaa tehdä mitään, lähteä mihinkään tai nähdä ketään, koska en ole painossa, jossa tuntisin itseni siedettäväksi. Elän taas "sitten kun painan X kiloa" -elämää.

Päivät menevät töissä tällä hetkellä kuin siivillä. Muistan kun ennen joulua kaikki päivän olivat niin niin pitkiä, mutta nyt ne hurahtavat ohi kuin pikakelauksella. Mutta sehän on vain hyvä asia. Olo on kaikin puolin ihan ok, mieliala on normaali ja fyysisesti jaksan hyvin sekä töissä, että myös esim. lenkillä koiran kanssa. Ei ole oikeastaan aikoihin ollut huonoa oloa -ja nälkäkin on ihan siedettävää. Jos sitä ylipäätään on. Maha toimii ja vetää ruokaa, eli ruoka ei jää turvottelemaan ja hölskymään vatsaan. Vaatteet mahtuu päälle ja sitä rataa. En edes juuri palele tällä hetkellä, mikä tietenkin johtuu suurelta osin siitä, että Suomen talvi vietetään nykyään vesisateessa... Ei kivaa tietenkään sekään.

Mutta väsymys on kyllä edelleen ongelma. Kun voisin nukkua ihan kellon ympäri. Se ei voi olla normaalia. Kaipa se johtuu ihan vain energiavajeesta tai sitten lääkkeestä. Niin tai tästä pimeästä vuodenajasta. Ehkä vähän niistä kaikista.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (197 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (161 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, 2 mandariinia (156 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 7 kalkkunaleikkelettä, kurkkua, omena (246 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, omena (222 kcal)

Yhteensä: 982 kcal

Sain eilen laitettua lääkärilleni viestin ja tänään paluuviestinä sain uutta aikaa. Sainpahan senkin aikaiseksi, ihan jo sen takia, että saan reseptin uusittua. Eli perjantaina taas nähdään, nyt onkin tässä pitkä tauko ollut, joten luonnollisesti paljon juteltavaa. Ihanaa, että mulla on vapaapäivä, niin saa sitten keskustella ihan rauhassa eikä kiirehtiä töihin.