Vihdoinkin vihdoinkin vaihteeksi hyvä olo. Siihen on oikeastaan kaksi syytä, joista ensimmäinen on se, että eilen sain puhelun mielenterveyskeskuksesta ja juteltuani hoitajan kanssa, hän oli sitä mieltä, että saan psykologi -aikaa tässä vielä ennen kesää. Ja jo tänään tuli viestiä, että asiani on käsitelty ja postia kartoitusjakson alkamisesta tulee ensi viikolla. Todella helpottunut olo! Toinen hyvää fiilistä aiheuttava tekijä on myös luonnollisesti painoni, joka on jo ihan siedettävissä lukemissa, eli 43,6 kg. Että kyllä tämä elämä tästä :) Niin ja alkoihan nyt viikonloppukin, huomenna karkkipäivä ja vapaata.

Myös fyysisesti olo on ollut yllättävän hyvä. Ihan pelottavan hyvä oikeastaan. Eilen pidin tosiaan minikarkkipäivää ja illalla ei sitten tullutkaan syötyä mitään muuta, kuin se vähäinen määrä karkkeja (jotta päivän kalorit pysyivät tarpeeksi alhaalla...) ja vähän nukkumaan menessä pelottikin, että kuinkahan hutera olo on aamulla. Oli mulla kyllä nälkä joo, mutta heti kun söin aamupalan niin olo korjaantui ja töissäkin olin oikein pirtsakkana. Koko päivänä ei myöskään ole ollut sellaisessa suuremmassa mittakaavassa nälkää. Toivottavasti elimistö ei nyt tässä ala tottua vähäiseen ruokavalioon, säästöliekki kun on mun yksi pahimmista peloista...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (279 kcal)

Lounas: Elovena Hetki -puuro, viili (215 kcal)

Välipala: Omena, päärynä (106 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (187 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, jogurttia (212 kcal)

Yhteensä: 999 kcal

Pakko myöntää, että kun kävin tänään FilmTownissa karkkiostoksilla, niin ostin kyllä yhden karkin "matkaevääksikin" joten kyllä nuo kalorit edes vähän yli tuhannen ovat. Riittämätöntä juuh, mutta kuitenkin. Huomenna en tosiaan taas laske ja se on aina todella vapauttavaa. Pakko myöntää, että karkkiakin tekee ihan älyttömästi mieli ja aika ison pussin ostinkin, reilusti yli 300 grammaa, lähemmäs 350. Kai sitä nyt kerran viikossa voikin herkutella ja kun tosiaan syön tuon pussin vielä todella hitaasti, niin siitä ei edes tule huonoa oloa. Tai mahan turvottelua ja ähkyä. Kun vain vielä pystyisi olemaan menemättä V:n pussille heti aamusta, niin ei tätä viikonloppua sitten kyllä voisi pilata yhtään mikään :)