Tuntuu taas siltä, että kaikki minussa on liikaa. Kun hypin, mahani hölskyy edestakaisin. Kun puristelen reisiäni, iho menee mokkuraiseksi. Joka paikasta tuntuu vain tursuavan läskiä. Tiedän, että tämä kuulostaa liioitellulta, mutta silti minusta ihan oikeasti tällä hetkellä tuntuu siltä. Yritän kyllä laihduttaa, mutta mitään muutoksia en omassa vartalossani huomaa. Mahakin on taas niin jumahtanut, eikä tänäänkään ole toiminut, vaikka eilen illalla ja tänä aamuna otinkin yhden pussillisen Pegorionia. Lisäksi maha turvottelee edelleen ikävästi jokaisen ruokailun jälkeen :/

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kunto kaurapuuroa (96 kcal)

Lounas: Elovena pikapuuro (omena&luumu) (110 kcal)

Välipala: Cottifrutti (päärynä-vanilja), päärynä (174 kcal)

Päivällinen: 8 kevyttä kalkkunanakkia, omena (282 kcal)

Iltapala: Kukkakaalia, rasvatonta banaanijogurttia + Talk muruja (330 kcal)

Yhteensä: 992 kcal


Jotenkin ruoka ei ole nyt maistunut normaaliin tapaan, erityisesti hedelmät tuntuvät jäävän suuhun vaan pyörimään. Jotenkin suu on niin kuivan oloinen, että esim. tänään syöty päärynä vain ärsytti limakalvoja ja tuntui vetävän suun ihan hiekkapaperiksi. En vain saanut sitä alas. Mutta esimerkiksi tuo kukkakaali maistuu ihan hullun hyvin. Ja puuro.

Huomenna ensimmäinen kerta psykoterapiaa! Jännittää, mutta vain positiivisessa mielessä. Mulla on nyt ihan oikeasti motivaatiota mennä sinne.