Mökkiviikonloppu takanapäin ja yllättävän hyvä olo siitä huolimatta, että söin siellä kuin pieni sika. Siis itseni niin pirun pinkeäksi ihan 24/7, koska suu jaksoi syödä vielä silloinkin, kun maha ei enää jaksanut ruokaa vastaan ottaa... Kaupassa käytiin taas porukalla n. sadan euron herkkuostoksilla ja ai että mitä kaikkea ihanaa sieltä mukaan tarttuikaan. Joulusuklaata en valitettavasti vielä saanut, mutta täyshyväviipaleita kera pähkinäsuklaa-levitteen kylläkin. Ja karkkia, sipsiä, popcornia, piparkakkuja, limpparia, keksejä, suklaata jne. Ähky oli siis paha, mutta toisaalta olisi se pahempikin voinut olla. Homman pelasti aika pitkälle mahani, joka ei missään vaiheessa lopettanut toimintaansa vaan jaksoi laittaa tavaraa ulos sitä mukaa, kun sitä sisääni työnsin. Se oli aika ihmeellistä, sillä normaalisti se vain jumahtaa pahemman kerran tuollaisesta syömisestä.

Kyllä mulla pari kertaa aika paha olo oli, mutta siis ihan puhtaasti fyysisessä mielessä. Lauantaina ja sunnuntain välinen yö oli taas se kaikkein kamalin, koska oksetti niin paljon, että aamuyöstä lähdin jo vessaan oksentamaan, mutta ei sieltä sitten kuitenkaan mitään tullut. Sunnuntai-aamuna olo oli kuitenkin taas jo ihan normaali, joten eikun vain syömään :) Onhan tuo jotenkin ihan sairasta syödä itsensä kipeäksi, mutta onneksi nyt tehdään noita reissuja vain pari kertaa vuodessa...

Perjantaina painoin lähtiessäni 42,9 kg, nyt varmasti huomattavasti enemmän, joten vaakailu saa ihan suosiolla hetkeksi jäädä. Huomenna olisi työlääkärikin, mutta aion kyllä siellä ihan oikeasti kieltäytyä vaa`alla käynnistä, koska se vaan tekis mulle niin paskan olon, ettei mitään järkeä. Ei kai ne mua voi väkisinkään sille vaa`alle kantaa? Jotenkin järki päässä onneksi sanoo sen verran, että tiedän, ettei fyysinen olemukseni ole voinut mitenkään dramaattisesti muuttua muutaman päivän mässäilyistä, eli kun olo tasaantuu, niin painokin varmaan taas palaa siihen 43:n pintaan, missä se on ihanan vakaasti pyörinyt. Mutta valehtelisin, jos sanoisin, ettei mua mukaan yhtään pelottaisi. Kyllä mulla kuitenkin tuolla takaraivossa jyskyttää pelko siitä, että entä jos olenkin ihan oikeasti lihonut.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena, 4 porkkanaa (260 kcal)

Lounas: Pakasteherneitä, omena (151 kal)

Päivällinen: Tomattikeittoa, päärynä (235 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Iltapala: Mausteisia lanttutikkuja (90 kcal)

Yhteensä: 791 kcal

Uh, pidinkin sitten oikein paastopäivän. Ei kyllä edes ollut tarkoitus ja jotenkin ei edes ole kamalasti ruokahalua, mikä on kyllä maailman kahdeksas ihme. Jotenkin vaan ihanan turvallista olla taas kotona. Jotenkin ihanaa syödä sellaisia ruokia, joista ei tule henkistä tai fyysistä pahaa oloa.

Eilen illalla jatkoin mökkiviikonlopun mässäilyjä leivällä, jäätelöllä ja popcornilla, jonka olisin kyllä vaikka voinut jättää tekemättäkin, mutta toisaalta en jaksa edes harmistua siitä. Tärkeintä on edelleen se, että tänään oli taas ihan helppoa palata normaaliin ruokavalioon. Se tuntui melkein liian helpolta. Toisaalta hommaa helpotti sekin, ettei mulla ollu tänään töitä, vaan sain ihan rauhassa köllötellä kotona oleskeluvaatteissa. Koiran kanssa sain sentään käytyä ihan reippaalla lenkillä ja ihan oikeasti nautin siitä, kun pääsin vähän liikkumaankin. Enpä olisi itsestäni uskonut.

Huomenna tosiaan lääkäreitä ihan kaksin kappalein. Yritän kestää olemustani ja mahtua työfarkkuihin. Siinä onkin haastetta kerrakseen.