Näin koko viime yön maailman yksityiskohtaisinta ahmimisunta. Oltiin siinä kavereiden kanssa ja syömiset lähtivät "hieman hallinnasta". Vedin siinä unessa mm. leipää, piirakoita ja karkkia. Karkit olivat lähinnä suklaata, Candy Kingejä sekä jogurttimyslejä. Muistan ne karkit niin yksityiskohtaisesti, ihan senkin miten hyviltä ne maistuivat. Aamulla olin niin helpottunut, että en ollut oikeasti ahminut vaan nähnyt unta, mutta silti oli jotenkin sellainen vähän ahdistunut fiilis. En mennyt vaa`allekaan, kun oli jotenkin sellainen paksu olo. Ollut oikestaan koko päivän. Katson itseäni peilistä, enkä voi ymmärtää, miten näin laiha ihminen voi olla niin läski. Ristiriitaista.

Sain onneksi hiukset värjättyä tässä muutama päivä takaperin, mikä aina tekee olosta tuhat kertaa kauniimman. Mieliala on kans ollut ihan ok, mutta stressaan jostain syystä sellaisista loppujen lopuksi ihan turhista asioista. Esimerkiksi siitä, miten saan Cipralexia tilattua töihin, etteivät kaikki sitä näe ja syönkä tähän kuukautiskiertoon yksi vai kaksi liuskaa. Tuskin mun maailma oikeasti noihin kahteen asiaan kaatuu, mutta jostain syystä ne vain pyörivät päässä. Tosin tuolla menkka-asialla on ihan oikeasti väliä, koska en halua olla juhlissani (jotka ovat muuten jo ensi viikolla!) turvonnuksissa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (291 kcal)

Lounas: Kasvissosekeittoa, omena (193 kcal)

Välipala: 2 kiiviä (76 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, omena, mustikka-jogurtti (224 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, 3 kevyt vadelmajäätelöä (276 kcal)

Yhteensä: 1060 kcal

Oon syömisten suhteen niin urautunut ja jämähtänyt tiettyyn juttuihin, että se aiheuttaa minussa suurta ahdistusta. Haluaisin syödä muutakin, mutta en vain uskalla. Eniten kaipaan juustoriisikakkuja, joita voisin ihan hyvin syödä, mutta jokin päänsisällä pistää vastaan ja kovasti. Lisäksi olen huolissani proteiinin saannistani, koska syön nykyään lihaa hyvä jos nimeksikään. Nyt otankin tavoitteeksi, että edes lauantaisin tulisi syötyä jotain ihan lihalihaa. Ensi lauantaiksi jo vähän suunniteltiinkin kaupassa kalkkunavartaita, nam!