Vähän blaah blaah päivä. Aamulla maha toimi vähän liiankin vikkelästi (heti herättyä piti juosta vessaan), joten menin sitten vaa`alle ihan mielenkiinnon vuoksi. Paino oli 43,9 kg mikä ei nyt ollut ihan paras mahdollinen lukema, mutta ei kyllä sieltä pahimmastakaan päästä. Ei noista 43 -alkuisista voi eikä varsinkaan saa masentua. Vaikka faktahan on se, että viime viikon lukemat olivat 42 -alkuisia, eli kilo "ylimääräistä" mussa vaan on. Ja kuitenkin vain yhden päivän syömisen takia. Pöh. Noh, ehkä paino tästä vielä tasoittuu. En jaksa just nyt agstata tämän enempää, koska peilistä näytin kuitenkin taas ihan mukiin menevältä.

Töissä oli vaihteeksi raskas päivä, siis henkisesti ja fyysisesti. Kauhean heikko olo ja nälkä, eikä oloa ainakaan helpottanut se, että kaikki tuntui menevän mönkään. Että välillä näin. Hassua, miten tämä olo voi vaihdella näin paljon päivästä toiseen; eilen olisin jaksanut vaikka mitä, mutta tänään olin taas se paljon puhumani perässä vedettävä lapanen.

Menin nyt sitten ilmoittautumaan sinne työpaikan "ulkoilupäivään" lauantaiksi, koska kaipa se on sosiaalisesti hyväksytympää. Ahdistaa kyllä edelleen se ruokailu, mutta jospa sekin menisi kuitenkin ihan ok. Eihän mua kukaan tosiaan voi pakottaa syömään mitään, mitä en itse halua ja sillä siisti. Että katsokoon kaikki ihan vapaasti, jos en ota jälkiruokaa jne. Ei kai siihen voi muuten asennoitua? Tuskin tuollaista päivää on järjestetty sen takia, että jotakin ahdistaisi -kivaksi jutuksihan se on tarkoitettu.

Ensi viikon mökkireissun suunnittelu on myös kovasti kavereiden kanssa vauhdissa ja olen toisaalta niin järkyttävän innoissani, mutta toisaalta ihan helvetinmoisen ahdistunut. Vaikea edes kuvailla, miten kaksijakoiset mun tunteet ovat ko. reissun suhteen. Nyt tuli vielä sellainenkin idea, että mökkeiltäisiinkin perjantaista maanantaihin asti, mikä tietysti olisi aivan huippu kivaa, jos se vain saataisiin onnistumaan. Mutta sh sisälläni jaksaa muistuttaa, että se tietää vain yhtä ahmimispäivää lisää. Voih, kumpa olisin terve, eikä minun tarvitsisi kestää näitä ajatuksia. Ihan sairaita juttujakin on käynyt mielessä, mm. laksatiivien väärinkäyttö. Suomeksi sanottuna tekisi siis mieli vetää siellä mökkireissulla jotain sellaista, mikä pistäisi vaan kaiken tulemaan ulos mahdollisimman pian (koska oksentaminenhan ei minulta onnistu...). Ihan hirveitä ajatuksia siis. Ihan puistattaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä + salaattia), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Elovena Hetki -puuro, viili (220 kcal)

Välipala: Omena, appelsiini (132 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, päärynä (181 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, 5 kiiviä (236 kcal)

Yhteensä: 1078 kcal

Ai minäkö pikkuisen urautunut tiettyihin ruokiin? Ihan järkyttävää, miten samalla tavalla syön päivästä toiseen, mutta jotenkin ei vain haluaisi poiketa hyväksi havaitusta. Esim. töihin tuo puuro on aivan ykkönen ja viili myös on kevyt, mutta siinä on tarpeeksi syömistä, jotta nälkä pysyy poissa. Voisihan sitä tietenkin jotakin muutakin välillä evääksi ottaa, mutta sitten kuitenkin alkaisi vain harmittamaan. Eiköhän siis huomennakin tartu suurin piirtein samanlaiset eväät mukaan töihin...