Huh, eilen tosiaan jo luulin, että maha vois olla ihan ok, mutta mitä vielä. Illalla kipu vain yltyi ja yltyi ja lopulta ravasin jälleen kerran vessassa joka toinen minuutti... kiva. Nyt sain sentään yön nukuttua ihan hyvin ja tänään ei nyt vielä ainakaan näillä näkymin ollut mitään vastaavaan viittaavaa. Että joku mahapöpö kai, joka on jo minusta poistunut.

Aamupaino olikin sitten taas alhaalla, eli 42,9 kg. Noh, näytinkin aamulla siltä, että voisin melkein keskeltä katketa, mikä nyt on todella harvinaista mahani tuntien. Mutta niin totaalisen tyhjä se siis oli ja nälkä sen mukainen. Voi että aamupala maistuikin hyvälle. Töissä sen sijaan puuro tökki jotenkin todella pahasti, on itseasiassa tökkinyt jo useamman päivän. Nuo Elovenan puurot vaan on jotenkin sellaisia liruja, ihan erilaisia, kuin kunnon hiutaleista tehty. Ja kaipa sitä alkaa jo niihin samoihin makuihin vähän kyllästymään. Jotain uutta evästä pitäisikin sitten kehitellä, mutta mitä? Siinäpä miettimistä.

Tänään oli taas aamulla sellainen ahdistus/masennus olo, vaikka en pystynyt nimeämään yhtäkään syytä, miksi pitäisi olla surullinen. En vain olisi jotenkin halunnut lähteä töihin, olisin halunnut peiton alle, niinkuin eilenkin. Jotenkin kauhea stressi siitä, miten paska olen töissä ja miten en osaa mitään, vaikka kohta valmistun, vaikka se ei olekaan totta. Ja tänäänkin töissä meni oikein hyvin kaikki, vaikka olo olikin kauhean epävarma ja sellainen avuton. Inhottavaa. Onneksi mieliala taas kohosi iltapäivää kohden ja nyt olo on jo oikeinkin hyvä. Cipralexia on nyt syöty viikko, vaikutuksen alkamista jo kovasti odottelen... Ainakaan vielä kun en ole mitään mielialassani havainnut.

Onneksi viikonloppuna pääsen kotiin ja näen äitiä, isäpuolta, mummoa ja ukkia. Niin helpottavaa ja ihanaa. En muista, milloin olisi ollut näin ikävä!

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (276 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, mustikka-jogurtti, 2 nektariinia (255 kcal)

Välipala: Porkkanoita (112 kcal)

Iltapala: 2 vadelma kevytjäätelöä (128 kcal)

Yhteensä: 1040 kcal

On muuten tehnyt koko päivän mieli aamupalajuustoa, ihan oikeasti! Jossain vaiheessa sain siitä hirveät ällötykset, mutta nyt taas tekisi mieli leivän päälle.