Kurja olo jotenkin... Maha ei toimi, on nälkä ja paleltaa. Ulkona sataa vettä ja viimeisetkin lumet sulavat pois. Ihan tylsää. Koulussa pitäisi vain jaksaa, vaikka tuntuu, että olen ihan loppu. Tänään peiliin katsoessani näytin vain lihavalta, rumalta ja kömpelöltä, vaikka aamupaino oli 46,4, eli ihan ok sinäänsä. Mun yhdet tosi kivat farkutkin on jotenkin suuret, rumat mun päällä. Ei tarpeeksi tiukat, niinkuin ennen.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), kaakao (400 kcal)

Välipala: All Bran plus -muroja + rasvatonta maitoa (190 kcal)

Ruoka: Jauheliha-kasviskeittoa (200 kcal?)

Iltapala: Mansikkakeittoa, 3 mandariinia (150 kcal)

Yhteensä: 940 kcal

Ahdistaa tämä syöminen :( Miksi paino ei putoa? Tuo aamupalan energiamäärä on kyllä tuskastuttava, mutta en oikein haluaisi sitä tiputtaakaan... Kun se on kuitenkin ainut hetki päivässä, jollon saan leipää syödä ja mulle erittäin suuri nautinto. Tuntuu vaan hullulta, miten kahdessa leivässä + levitteessä ja kahdessa kinkkuviipaleessa voi olla 270 kcal? Mietin usein, että laskenkohan tässä jotenkin vääriin vai onko leipä oikeasti päällisineen noin energiapitoista purtavaa...

Mietin myös kovasti, pitäisikö minun lopettaa tuo kaakaon juominen. Se on kyllä ihanaa, mutta mieluummin silläkin energiamäärällä (150 kcal) söisin jotakin muuta. Nyt kun tuntuu siltä, että olen aamupalan jälkeen lopun päivää aika ahtaalla, koska nuo aamupalan kalorit ovat niin suuret. Jotakin lämmintä sen pitäisi olla, mutta teekin tuntuu aika laimealta vaihtoehdolta tuohon kaakaoon nähden. Pitää nyt vielä miettiä. Tuntuu vain loppujen lopuksi aika jännältä, että ruokavalioono ylipäätään kuuluu jotakin tuollaista, kuin kaakao. Kai sen pitäisi olla vain hyvä asia (?) mutta ei se kyllä oikein siltä tunnu.

Katsoin muuten tänään kalenterista sitä mun karkkipäivä tilannetta, josta olen puhunut (siis sen pitämättömyydestä). Tulos oli kutakuinkin mykistävä. Tarkoitus on siis alunperin ollut pitää karkkipäivä aina lauantaisin, mutta nyt lähiaikoina on aina ollut jotakin, joka on estänyt karkkipäivän pitämisen. Karkkipäivällä siis tarkoitan sellaista tilannetta, jolloin kävisin ostamassa ison pussin Candy Kingejä (mun lempparikarkkeja) ja söisin ne kotona rauhassa hitaasti nautiskellen.

16.9: Karkkipäivä, joka meni ahmimiseksi (karkkipussin jälkeen vain jatkoin ja jatkoin syömistä...)

23.9: Ravintolassa syömässä, ei karkkipäivää

30.9: Edellisenä päivänä kylässä meni ahmimiseksi, en pitänyt enää karkkipäivää

7.10: Kavereiden kanssa syömään ja elokuviin, söin karkkia elokuvan aikana

13.-14.10: Vanhempien luona, ahmintaa koko viikonloppu (myös karkkia)

21.10: Odottelen seuraavaan viikonlopun mökkireissua, ei karkkipäivää

27.-29.10: Kavereiden kanssa mökillä, ahmintaa koko viikonloppu (myös karkkia)

4.11: Ei karkkipäivää, koska palauduin vielä edellisestä viikonlopusta

11.11: Kaveri kylään, ahmintaa (myös karkkia)

18.11: Kaverin kanssa baariin, ei ahmintaa

Jotenkin surullista luettavaa :( En siis ole tässä kahteen kuukauteen pitänyt sellaista karkkipäivää, jollon olisin saanut hyvällä omatunnolla syödä karkkia ilman ahmimista. Kyllähän tuota karkkia on tullut syötyä, mutta ei sillä tavalla, että siitä olisi jotakin nautintoa saanut. Kaikki kerrat ovat olleet tuollaisia ahmimismuotoisia, joista on aina jäänyt vain paha mieli ja huono olo. Voi vitsi jos saisin painon tällä viikolla alle 46, niin pitäisin lauantaina karkkipäivän. Silloin olisi niin hyvä fiilis. Alkaa nimittäin pikkuhiljaa tympiä tämä diettaaminen, kun paino ei osoita minkäänmoista liikahdusta, vaikka kaiken järjen mukaan mun pitäisi laihtua koko ajan. Varmasti yksi syy on tuo vatsan toimimattomuus, joten täytyy jaksaa toivoa sellaista isompaa notkahdusta tässä lähiaikoina. Mutta tosiaan nyt tuli luvattua ihan kirjallisesti, että jos paino on la-aamuna alle 46, niin illaksi on luvassa karkkia... hmmm...