Vihdoin sain niskalenkin tähän painooni, aamulla se oli 43,9 kg. Eli vaikka käytännössä eroa ei ole, niin ainakin sain nyt sitten sen henkisen yliotteen ;) Olo on ollut hyvä koko päivän, aamulla olin töissä, töiden jälkeen käytiin koiran kanssa lenkillä ja äsken tultiin ruokakaupasta. Nyt on ruoka uunissa ja kohta ruetaan katselemaan piirrettyjä V:n kanssa. Illalla sitten jokin hyvä elokuva ja karkkia. Ei vois paljon paremmin asiat olla.

Ruokakaupassa vietin taas aikaa kuljeskellen ympäriinsä, etsien uusia sallittuja ruokia sekä tutkien tuotteiden pakkausselosteita. Pitkästä aikaa jaksoin taas, viime aikoina kun olen vain heittänyt omat turvaruuat ostoskärryyn ihan kuin joku robotti. En kyllä juuri mitään uutta löytänyt, mutta tulipahan taas pidettyä silmiä edes auki uusille vaihtoehdoille. Niin ja tsekkasin ne Saarioisten pizzat -kyllä niitä vain vieläkin valmistetaan. Voih.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 omenaa

Välipala: Kurkkua

Lounas: Valio profeel jogurttia + All Bran Plus -muroja

Välipala: Omena, Menthos -sugarfree karkkirasia

Päivällinen: Uunikasviksia (lanttua, paprikaa, sipulia, valkosipulia, kesäkurpitsaa)

Iltapala: Pussillinen Candy Kingejä

Ei näytä yhtään pahalle. Ei edes omiin silmiini. Tällä hetkellä mulla ei ole mitään tarvetta ahmia ja se tuntuu hyvälle. On myös todella kivaa syödä taas V:n kanssa samaa ruokaa, vaikka eivät nuo uunikasvikset nyt ehkä mikään läpimurto mun syömisessä olekaan. Mutta enpähän laske ja tosiaan onhan nuo kasvikset edes pyöritelty rypsiöljyssä, rasvaa kun mun ruokavaliossa ei muuten juuri ole.

Maha on ollut ihmeen hyvänä nyt pari päivää. Muutenkin on ollut oikein hyvä olo, eilistä iltaa lukuunottamatta. Nukkumaan mennessä kun mua paleli ihan älyttömästi ja vaikka otin kaksi peittoa, niin en meinannut saada unta siltä palelemiselta. Yöllä sitten heräsinkin useampaan otteeseen kauttaaltaan sellaisen kylmän hien peitossa, edelleen palellen. En taas tajua. Unet ovat taas olleet melkoisen syömispainotteisia, mm. muroja, Domino-keksejä ja sipsejä. Pahimman unen näin toissa yönä, sillä siinä ensin kamppailin ahmimista vastaan, mutta päädyin lopulta syöpöttelemään itseni ihan ähkyyn ja sitä sitten siinä kaduin :/ Noh, mieluummin sentään unissa, kuin todellisessa elämässä.