Mahaongelma jatkuu... Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan niin paha ängsti päällä, kuin lauantaina. Onneksi. Ja näin jälkikäteen olen muuten hemmetin tyytyväinen ja ylpeä, etten ahminut! Tuskin se nyt ainakaan olisi sitä mahaa pienentänyt. Mutta siis edelleen masu on ihan ihme pallo ja kaikki ruokaa tuntuu liialta. Ostin töistä tänään maitohappobakteereja, jos niistä vaikka olis jotain apua? Ja Movicoliakin join yhden lasin eilen, mutta ei siitä ainakaan ollut mitään hyötyä. Saa nähdä, miten kauan tätä kestän, olo(muoto)ni kun tuntuu niin vastenmieliseltä :(

Tänään sain ainakin liikuttua ihan hyvin, joten siitä on hyvä fiilis. Töiden jälkeen kävin ensin koiran kanssa noin tunnin lenkillä ja sitten tein Orbitrekillä 30 minuutin treenin. Jaksoin tosi hienosti, hiki lensi ja se oli jopa ihan mukavaa :) Merkkaan kalenteriin aina raksin sen päivän kohdalle, kun olen tehnyt tuon puolen tunnin treenin, se motivoi aika paljon. Että ehkä sitten joskus, kun niitä rakseja on monen kuukauden ajalta, niin tulostakin on ehkä näkyvissä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena

Lounas: Kalkkuna-salaattia (kalkkunaa, jäävuorisalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa)

Välipala: Cottifrutti, omena

Päivällinen: Kalkkuna-varras, omena, 2 klementiiniä

Iltapala: Vesimelonia

Olen nähnyt taas niin paljon ahmimisunia. Ja niissä on aina ihan tosi huono fiilis, että miksi nyt taas piti mennä syömään ja pilaamaan kaikki. Oon myös ollut aika väsynyt, koska jalkapallon EM-kisojen takia tulee melkein joka ilta roikuttua telkkarin äärellä liian myöhään. Voi että odotan juhannusta ja hermolomaa porukoiden luona maalla.