Voi vitsi kun on tehnyt jo monta päivää mieli realin täysjyvä -ruisleipää! Söin sitä oikeastaan koko viime talven, kevään ja kesän, mutta syksyllä se jostain syystä alkoi tökkiä ja vaihdoin paahdettuihin ruispaloihin. Nyt kuitenkin jostain syystä taas alkoi tuota leipää mieli tekemään ja maanantaina jo kaupasta sitä vähän katsastelinkin. Valitettavasti se silloin oli meidän S-marketista loppu, mutta jospa huomenna sitä taas olisi, jotta pääsisin tuosta ihanasta leivästä taas aamupalalla nautiskelemaan :) Voih, keijua, kinkkua ja salaatinlehti siihen päälle, niin ei siitä enää leipä taida parantua? Vaikka toisaalta paahdetut ruispalatkin ovat niin järkky hyviä, ettei oikein niistäkään haluaisi luopua. Lisäksi tuossa realissa on enemmän energiaa, joten sekin ahdistaa omalta osaltaan aika paljon. Kun en oikein millään haluaisi lisätä juuri aamupalan kalorimäärää, koska se on jo muutenkin "korkea" suhteutettuna muihin päivän aterioihin. Tuota asiaan nyt päivällä päässäni pyöriteltyä tulinkin siihen tulokseen, että jos puolitan käyttämäni levitä-määrän (80 kcal) niin leivistä saamani kokonais energiamäärä pysyisi samana. Ah, kuinka ahdistavaa.

Tänään on ollut oikein hyvä päivä. Aamulla herättyäni kävin peilailemassa eteisen peilin luona ja ai vitsi miten kaunis olinkaan! Kun ihan oikeasti olin! Mun kroppa oli niin ihana ja sopusuhtainen, että ihan pelotti se, miten tyytyväinen itseeni olin. Kun se tuntuu jotenkin aina yhtä oudolle tykätä itsestään. Ajattelinkin, että vaikka tänään painaisin mitä, niin tämän tunteen en anna kadota, koska minä ihan oikeasti olen kaunis. Noh, aamupaino olikin sitten 43,5 kg joten hyvä olo tuli vielä siitäkin :) Uskalsin jopa aamupalalla ottaa hieman enemmän jogurttia ja töihinkin ihan kunnon eväät. Hyvä minä! Päivän kokonaisenergia on kyllä vieläkin siellä missä ennenkin, mutta ehkä kaikkea ei vain voi saada? Töissä mulla oli jokatapauksessa tänään hyvä olo, ei heikottanut eikä masentanut. Eilen tehdyt soija-sipulipihvit olivat todella onnistuneita ja kahvilla syömäni hedelmäpommi auttoi jaksamaan illankin, kun tänään(kin) jouduin olemaan kuuteen. Kotiinkaan kävellessä ei ihan älyttömästi nälättänyt, vaikka pakko myöntää, että kyllä se puuro hyvin maistui, kun kotiin pääsi ;)

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (329 kcal)

Lounas: 2 soija-sipulipihviä, salaattia (192 kcal)

Välipala: Viiliä + omenaa ja päärynää (178 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (187 kcal)

Iltapala: Bona päärynä-mango, appelsiini, kevyt vadelma -jäätelö (198 kcal)

Yhteensä: 1084 kcal

Syön nykyään purkkaa kuin karkkia. Se vain on niin hyvää. Ei siinä kyllä hirveästi järkeä taida olla, mutta jotenkin se purkkapussi vain kaupassa tarttuu mukaan, vaikka yritänkin vastustella. Lisäksi ahdistaa sekin, että kyllähän purkassakin kaloreita on. Vaikka tuskin purkalla itseäni lihomaan saan, ei siinä ;) Jotenkin vain tuntuu, että eikö olisi ihan sama vaikka sitten syödä jotakin, kuin jauhaa purkkaa vain sen hetkellisen hyvän maun takia? Joisin vaikka limpparia tai jotain.

Odotan viikonlopun karkkipäivää kuin kuuta nousevaa. Toisaalta mietin kuumeisesti, minä päivänä pitäisin sen mun mini-karkkipäivän, kun torstaina sitä ei oikein kannata pitää ihan sen takia, ettei telkkarista tule mitään tajunnanräjäyttävää (kuten Lost oli). Keskiviikko voisi ehkä olla ihan ok päivä, mutta jotenkin se ei vain käy. En edes tiedä, että miksi. Torstai vain on aina ollut mulle sellainen mieluinen päivä, ja jotenkin se mini-karkkipäiväkin sopi siihen fiiliskeen kuin nakutettu. Pitää nyt vielä miettiä, vaikka naurettavaahan tämä mun venkoilu on. Kun ihan kuin kysymyksessä olisi jokin eläämääkin suurempi asia...