Aamulla oli luvassa aikainen herätys, mutta olisin varmaan joka tapauksessa joutunut heräämään siinä lähimain, koska maha oli niin kamalalla mutkalla, että vessaan piti mennä lähes juosten. Oli myös ihan tajuton nälkä, yölläkin näin vain unia siitä, miten söin patongin chili-paprika levitteellä. Aamupaino olikin sitten melkoinen shokki; 44,3 kg. Huh, rupesi ihan pelottamaan. Miksi leikin terveydelläni, miksi pelleilen vakavan asian kanssa? Noiden lukemisen jälkeen peilistäkin katsoi jotenkin todella pieni tyttö. Täytyy kai uskoa, että siltä minä tosiaan näytän. Harmi vain, että suurimman osan ajasta näen peilistä jotakin ihan muuta.

Tänään ollaan oltu reissun päällä oikeastaan koko päivä, ja tein taas ihan riittämättömät eväät. Iltapäivällä kotiin päästyämme olikin sitten jo kiljuva nälkä, mikä näkyi erityisesti siinä, että olin ihan kamalan kiukkuinen, tiuskin ja valitin. Inhoan olla sellainen. Sellainen kamala valittaja ja marisija. Mutta kun verensokeri on alhaalla, niin kaikki tuntuu niin ylitsepääsemättömältä ja vaikealta. Voisin räjähtää. Eniten harmittaa se, että alan tiuskia koiralle :( Siltä kun ei oikein voi jälkikäteen pyytää anteeksi.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Välipala: 4 porkkanaa, viinirypäleitä (156 kcal)

Ruoka: Kasvisgratiinia (280 kcal)

Välipala: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, mango-päärynä Bona (246 kcal)

Iltapala: Omena, kurkkua, cottifutti päärynä-vanilja (154 kcal)

Yhteensä: 1096 kcal

Tavallaan haluaisin syödä enemmän kuin mitä olen tänään syönyt, koska paino on nyt sen verran alhainen, ettei siitä olisi hirveästi varaa enää pudottaa. Jotenkin sitä vain ajattelee, että koska kyllä mä nyt pystyn olemaan syömättä enempää, niin miksi ihmeessä syödä? Kyllä kuitenkin tulee sellaisia päiviä, että väkisin tulee syötyä enemmän, kuin mitä haluaisi. Aikamoista paskapuhetta, tiedän sen kyllä. Nyt jos koskaan voisin hyvällä omatunnolla ottaa ihan mitä vain haluaisin, syödä kerrankin kunnolla. En vain osaa. Jostain syystä minun on pakko laihduttaa, koska pelkään lihomista niin paljon. Tavallaan pelata varman päälle.