Tänään jaksoin jo aamulla mennä vaa`allakin vierailemaan. Paino oli 45,0 kg ja sehän on todella hyvin! Ei vain jotenkin tunnu yhtään siltä, jotenkin vain haluaisi painaa vähemmän, olla pienempi. Kun eihän tässä olla mihinkään edistytty, samassa vain junnaillaan. Hassua, että sitä pitää olla itselleen aina niin ankara.

Maha on edelleen ihan outona. Stressistä se kai johtuu, joten onneksi se kaikista pahin koulurutistus alkaa jo olla takana päin. Perjantaikin on tällä viikolla vapaa, joten huomenna saa ehkä jo hieman hellitettyä tahtia ja keskittyä lepäämiseen. Niin ja huomenna on mini-karkkipäiväkin :) Täytyy nyt vain toivoa, että maha alkaisi toimimaan normaalisti, eihän se loputtomiin voi reistailla? Tänään tosin puhuimme koulussakin siitä, että osa vain reagoi stressiin mahallaan, minä taidan kuulua niihin. En vain kestä tätä outoa oloa; epämääräistä turvotusta ja ummetusta. Nyt kai sitä vasta tajuaa, miten ihanaa se mahan säännöllinen toiminta oikeasti olikaan...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Välipala (eväät): Persikka -Bona, kananmuna, 2 porkkanaa (206 kcal)

Ruoka: Kasviskeittoa, 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä) (290 kcal)

Iltapala: 5 mandariinia, omena, jogurttia, 2 porkkanaa (335 kcal)

Yhteensä: 1091 kcal

Olen aika ylpeä itsestäni, kun uskalsin syödä leipää päivälläkin :) Kun sehän on mulle sellainen kielletty juttu, josta saan nauttia vain aamuisin. Johtuu ehkä siitä, että leipä on musta yksinkertaisesti liian hyvää ja sitä alkaa helposti jopa ahmimaan. Tänään vain koulun jälkeen mulla oli niin kamalan valtava nälkä, että järki käski minua syömään tuon kasvislitkun kanssa jotain muutakin, kuin lisää kasviksia. Hyvä ratkaisu se kieltämättä olikin -hirveä heikotusolo helpotti ja jaksoin käydä jopa koiran kanssa lenkillä ihan kohtuullisesti. Niin ja en kuollut siihen leipään, en edes kirjannut päivän saldoksi hurjia kaloreita. Hah!