Eipä tullut eilen taas kirjoiteltua, kertonee siitä, ettei ainakaan mitään suurempaa angstattavaa ollut ;) Eikä tosiaan ole ollutkaan. Paino on taas vähän noussut, mutta se nyt ei mitään haittakaan. En edes koe sitä mitenkään lihomisena, enemmänkin se palailee siihen normaaliin. En jotenkin olettanutkaan, että painaisin jatkossakin alle 43:n. En tiedä, haluanko edes. Eilen paino siis 43,3 kg ja tänään 43,7 kg. Tuossa välillä kun pyörisikin, niin olisin tyytyväinen. En haluaisi lihoa, enkä laihtua tuosta. Tuossa olisi juuri hyvä.

Olo on ollut nyt pari päivää oikein mainio. Töissä olen syönyt vähän enemmän ja kyllä se vaan kovasti auttanut jaksamaan. Kaloreissa ei ehkä ole suurta eroa, mutta kyllä sellainen lämmin, "oikea" ruoka vaan kummasti pistää jaksamaan paremmin, kuin puuro tai viili. Keskiviikko -iltana tosiaan kokkailin sellaista katkarapu-laatikkoa, johon tuli rutkasti valkosipulia, perunaa ja muita kasviksia. On muuten ollut todella hyvää. Haisen kyllä kuulemma melko pahasti valkosipulille, mutta enpä jaksa siitäkään välittää :) Eilen hemmottelin illalla vielä itseäni sen verran, että tein dipin, johon sitten dippailin porkkanaa, paprikaa ja kurkkua. Noh, eipä tuolla vielä paljon mahda ylpeillä (kun vielä päivän kaloritkin olivat sitä normaalia luokkaa), mutta söinpähän jotain, joka mielestäni ihan oikeasti todella hyvää.

Eilen tuli soitto YTHS:ltä, että mulle olisi varattu aika ensi tiistaiksi. Todella loistava juttu muuten, mutta se sattuu juuri "sopivasti" keskelle työpäivääni ja täältähän ajaa YTHS:lle melkein tunnin. Mietin vielä, kehtaanko olla töistä poissa vai en :/ Haluaisin tuonne kyllä niin paljon, koska ihan oikeasti tarvitsisin nyt jotain ulkopuolista apua tähän tilanteeseen. Täytyy vielä pohtia asiaa viikonlopun yli, koska maanantaina aika on vielä mahdollista perua. Täytyisi yrittää löytää apua tästä jostain lähempää, pitäisi ehkä aktiivisesti rueta ottamaan asiasta selvää!

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Valkosipulista katkarapu-kasvislaatikkoa (214 kcal)

Välipala: Omena, appelsiini (131,5 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, Bona hedelmä (258,5 kcal)

Iltapala: Bona persikka-passion, appelsiini, porkkana (158 kcal)

Yhteensä: 1071 kcal

Huomenna lauantai ja karkkipäivä! 300g pussi Candy Kingejä odottaa kaapissa ja itselläni on kyllä todella hyvä fiilis sen tuhoamisen suhteen :) Huomenna olisi muutenkin tarkoitus tehdä extra -hyvää ruokaa eli soijalla täytettyjä paprikoita. Huomenna en sitten todellakaan aio kaloreita laskea, kirjoitella tänne taikka ylipäätään painosta stressailla -tuskin käyn aamulla edes vaa`alla, koska töihin on niin aikainen herätys, ettei masu luultavasti toimi kuitenkaan. Ja ihan muutenkin, mitä hiton väliä sillä on? Tuskin tämä paino tästä mihinkään edes olisi muuttunut.