Jotenkin paha olla. Tuntuu siltä, että en vaan pysty. Mihinkään. Varsinkaan kouluun ja just nyt mun pitäs jaksaa tsempata, päästä rästiin jääneet tentit läpi ja saada lopputyö valmiiksi. Nyt en vain voi ajatella, että kyllä mä ne sitten joskus teen -ne pitää olla tehtynä tammikuun loppuun, jolloin muutetaan pois ja mun harjoittelu alkaa. Ahdistaa. Mä haluaisin vain käpertyä pesään nukkumaan ja unohtaa kaikki murheet.

Ulkona sataa lunta ja pyryttää. Näin sisältä katsellen se on ihanaa, mutta ulos lähtiessä hieman hirvittää. Muutenkin paleltaa ihan koko ajan, sisälläkin. Kädet ovat ihan jääkylmät ja yöllä yritän nukkua niin lähellä V:tä kuin vain mahdollista. Olen tässä jo miettinyt, että johtuuko tämä palelu minusta itsestäni vain onko asunto oikeasti kylmä. Tulin siihen tulokseen, että sen on pakko johtua minusta itsestäni, sillä V:llä on kuuma melkein koko ajan...

Voih, tämä kuulostaa ihan oudolta minun suustani, mutta jatkuisipa koulu vielä vaikkapa yhden vuoden. En ole valmis muuttamaan, en ole valmis töihin, en ole valmis mihinkään.

Aamulla vaaka näytti 47,3. Maha ei ole jotenkin toiminut taas lähipäivinä ja se tekee olon aina epämukavaksi. Johtuisiko sitten noista syömistäni suurista määristä kasviksia vai mistä? Tiedä tuosta, mutta saisi luvan taas alkaa toimia aina aamuisin, se olisi luksusta. Kovasti odottelen, että pääsisi taas 46 -alkuisille luvuille. Jouluun mennessä pitäisi painaa se 46.0, kun jouluna nyt tulee kuitenkin syötyä ja niin pitääkin. Onhan tässä vielä jotain puolitoista kuukautta aikaa, mutta tuntuu, että tuo paino on niin jumissa tässä 47:n pinnassa, ettei se vahingossakaan siitä mihinkään muutu. Yksi kilohan se vain on -ei voi olla näin vaikeaa tiputtaa sitä! Siltä se kuitenkin tuntuu. Pitää nyt toivoa, ettei tässä ennen joulua tule enää mitään kamalia syömisorgioita, karkkipäiviä aion kyllä pitää. Ainakin parit pikkujoulut on tuloillaan, mutta luulen onnistuvani niiden suhteen ihan hienosti, kun siellä mummolassakin onnistuin. Sunnuntaina mennäänkin taas tuonne mummolaan kun on isänpäivä -täytyy ottaa se taas haasteena :)

Tämän päivän syömiset:


Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, kaakao (413 kcal)

Ruoka: Hedelmäpommi (viiliä, omenaa, kiiviä) (217 kcal)

Välipala: All Bran plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena (279 kcal)

Iltapala: Puuroa, mansikkakeittoa + mansikoita (177 kcal)

Yhteensä: 1086 kcal