Aamupaino oli tänään 44,2 kg. Taas. Voisin kohta repiä hiukset päästäni tämän asian takia, mutta en taida viitsiä. Joka tapauksessa ärsyttää. Tämä on nyt kyllä pahin jumahdus painossa, jonka olen ikinä kokenut. Noh, jos asiasta pitää etsiä jotain positiivista, niin enpä ainakaan ole lihonut. On kai sekin jo jotakin, kun pidin karkkipäivät ja kaikki.

Tänään oli aamulla melkoisen voimaton olo ja se on oikeastaan jatkunut koko päivän. Koiran kanssa kävin taas ihan mukavalla lenkillä tuolla talvisäässä ja jaksoin ihan kivasti. Mutta kotona iski taas heikotus. Mulla on kyllä niin paha tapa palkita itseäni syömisellä eli syön vasta lenkin jälkeen, en ennen sitä. Näin sen takia, että koen oikeutetuksi syödä vasta sen jälkeen, kun olen hoitanut velvollisuuteni. Eli ensin työ, sitten huvi. Hohhoijaa. Olisi niin ihanaa, jos syöminen voisi olla vain syömistä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 2 omenaa (240 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 10 leikkelettä, omena, päärynä (294 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, 2 appelsiinia (242 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, rasvatonta vaniljajogurttia (246 kcal)

Yhteensä: 1022 kcal

Huomaan olevani pakkomielteinen numeroista. Esim. tuosta kalorirajasta ja sen lisäksi siitä, että yksittäinen ateria ei saa mennä yli kolmensadan. Jos näin käy, niin jaan sen sitten vaikka kahteen osaan (siis ylöskirjatessa) niin se näyttää paremmalle. Niin ja painosta puhumattakaan. Tänäänkin näytin kyllä peilistä ihan siedettävälle siihen saakka, kunnes näin painon alkavan 44:llä.

Maha on tänään ollut vähän oudon tuntuinen ja sekaisin. Oikeastaan on kipuillut joka syömisen jälkeen ja juoksuttanut vessaan. No oisinkin aina tuollainen läpipasko. Tuntuu, etten ole tänään oikein saanut mitään aikaiseksi, mutta ehkä ei pitäisi stressata siitä. Kaipa olen vapaapäiväni ansainnut. Ainakin V:n kanssa hiukset värjättiin ja se nyt aina piristää kummasti mieltä.