No vihdoinkin viikonloppu alkoi! Huh, miten olenkin väsynyt, kyllä olen edes sen yhden lepopäivän ansainnut. Tänään olin töissä jotenkin todella alamaissa, kaikki mitä tein, tein kuin jossain hidastetussa filmissä. Ei vain olisi jaksanut. Kaiken huipuksi sain kuulla, että koska lauantai on vain 6 tunnin päivä, ei meillä ole lakisääteistä ruokataukoa. Kiva. Olinpa sitten 8 tuntia putkeen syömättä, koska aamupalan söin kotona joskus puoli kuuden maissa ja kotona olin vasta joskus puoli kahdelta.

Kyllä mä oikeastaan olisin sen ruokatauon saanut pitää, jos sitä olisin pyytänyt, mutta en vain halunnut tehdä syömisestäni mitään suurempaa numerota, koska muutkin kävivät vain pikaisesti hörppäämässä kupin kahvia. Kyllä mäkin siis teetä ryystin yhden kupin, mutta senkin ihan vain muodon vuoksi. Olin sisäisesti niin kiukkuinen siitä, etten saanut syödä mun eväitä -se oli melkein naurettavaa! Miten ihminen, joka ahdistuu syömisestä ja pitää sitä jotenkin vaikeana asiana, voi ahdistua melkein tuplasti enemmän siitä, ettei pääse syömään? Johtuu ehkä siitä, että a) joku menee pilaamaan mun syömissuunnitelmat ja b) kestän nälkää ihan sairaan huonosti. Täytyy olla todella iloinen, että söin aamulla ihan hyvin ja ettei pahaolo kohtaus tullut töissä, vaikka nälkä olikin.

Kotiin tultua laitoinkin ruuan sitten heti mikroon ja söin sen aika nopeasti, koska nälkä oli kova. Maha sitten jotenkin veti siitä herneet nenään ja kipeytyi. Kun lähdin koiran kanssa lenkille, mahassa pulputti ja siihen koski oikeastaan koko ajan. Kotiin tullessani kaikki tulikin sitten ulos suurin piirtein sulamattomana. Kiva kiva. Töissäkin maha oli ihan sekaisin ja vessassa piti ravata :/ Ihan kivahan se on, kun taas toimii, mutta mutta... Menkat ovat nyt käynnissä viidettä päivää, miten ne voivatkaan kestää nykyään niin kauan! Argh! Tiedä sitten olisivatko vihdoinkin loppumassa ja tuo mahan vilkkaampi toiminta johtuisi siitä? Olisivat nyt vain jo ohi, haluan vaa`alle ja tsekkaamaan painon pelonsekaisin tuntein.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (300 kcal)

Ruoka: Kasvis-herkkusieni-katkarapu -laatikkoa, omena (308 kcal)

Välipala: 4 porkkanaa (112 kcal)

Iltapala: 250 g Candy Kingejä (??? kcal)

Tänään on siis karkkipäivä, mikä on aivan ihanaa :) Tarkoitus olisi katsoa X-Filesia ja nautiskella karkeista hyvällä omatunnolla, aivan niinkuin nyt on lauantaisin on ollut tapana. Pussini on taas aika vakio eli paljon suklaata (susu-palat, suklaacrispit, maissipallot) ja paljon lakuja (lakupaloja, täytelakuja, lakritsirakeita) sekä fudgeja yms. sekalaista seurakuntaa. Tarkoitus olisi tässä ennen dvd:n pyörimään pistämistä nukkua vielä vähän, koska olen herännyt jo viideltä ja haluan olla skarppina sitten illalla. En malta odottaa!

Lueskelin tässä hieman A-vitamiinista, koska syön niin paljon porkkanoita, että yliannostuksen vaara alkoi pelottaa ihan tosissaan. Harkitsin jo porkkanalakkoon ryhtymistäkin, kunnes lueskelin netistä, että porkkanasta saa beeta-karoteenia, joka on sellainen A-vitamiinin esiaste, jota ei voi saada liikaa (elimistö itse säätelee niiden muuttumista A-vitamiiniksi). Huh, voin siis jatkaa porkkanoiden nassuttelua entiseen malliin ;) Tosin keltaiseksi en haluaisi ihan välttämättä muuttua, mutta koska vielä olen iha normaalin värinen, en jaksa tuolla ajatuksella kovinkaan paljon päätäni vaivata.