Eilinen masu on muisto vain. Aamulla heräsin kuin uudesti syntyneenä, maha oli normalisoitunut ja peilistä katsoi jälleen ihan ihmisen näköinen olento. Tuntui ihan helvetin hyvältä. Ajattelin sitten, etten voi kuitenkaan loputtomiin sitä vaa`alle astumistakaan lykätä, joten rohkaistuin sitten tsekkaamaan painonkin siinä samalla. Olin todella positiivisesti yllättynyt, kun aamupaino oli 43,6 kg. Tuntui edelleen ihan helvetin hyvälle :) Jälleen kera tuli todistettua, etten ole mihinkään paisunut, vaikka ahmimista onkin ollut kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Että miksi pitäisi pelätä normaaliakaan syömistä?

Töissä meni kivasti, sain jopa kouluhommia tehtyä. Oli mahtava olo, kun eilen vielä kiristäneet farkut istuivat päällä täydellisesti. Muutenkin oli sellainen energinen ja hyvä olo. Nyt illallla onkin sitten koskenut päähän melkoisen kivuliaasti, migreeniä pukkaan ilmeisesti :/ Vähän pahalle tuulelle se kieltämättä pistää, mutta muuten tämä on ollut sen verran onnistunut päivä, että en jaksaisi oikein murjottaa. Kouluhommia olisi pitänyt tehdä nyt illallakin, mutta niiden tekemisen sijaan katsoinkin Lostia ja söin jäätelöä. No ihan hyvä juttu vain.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena 275 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (220 kcal)

Välipala: 2 kiiviä (76 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa + vadelmia, omena, 2 porkkanaa, kevyt vadelmajäätelö (268 kcal)

Iltapala: Mansikka kevytjäätelöä (200 kcal)

Yhteensä: 1039 kcal

Aika paljon jäätelöä tälle päivälle, mutta nyt onkin ollut sen verran hellettä, että se vaan maistuu niin älyttömän hyvin :) Samoin vettä on mennyt töissä nyt päivällä, vaikka meillä aika viileätä (onneksi) onkin. Olenkin ottanut tavoitteeksi juoda töissä joka päivä ainakin kaksi lasia vettä, sillä mullahan ei ole koskaan jano ja Pepsiä kittaan lähinnä siitä syystä, että se nyt vain sattuu olemaan ehkä parasta maailmassa. Oikeastaan ainut hetki, jolloin ihan vettä juon, on aamuisella, kun otan b-vitamiinit ja kalkin. Ja senkin lasillisen vain pakotan itseni juomaan, koska tiedän, että ihan pelkkää vettäkin olisi hyvä saada sen ainaisen Pepsin sijaan. Ruuankaan kanssa ei vettä koskaan mene, aina se täytyy itsensä pakottaa juomaan. Töissä se vesi on onneksi sellaista jääkylmää lähdevettä (automaatista) joten kyllä sitä mieluummin pakolle juo, kuin ihan tavallista vesijohtovettä. Ja onhan tuo riittävä veden saanti tärkeää mahankin toiminnan kannalta.

Huomenna minikarkkipäivä ja toivon mukaan saan töissä asiat suurinpiirtein kuntoon harjoitteluni osalta. Se helpottaisi jo paljon. Perjantaina sitten kohti porukoita, hirveän motivoitunut olen syömään hyvin, mutta aina se on täysi arvoitus, miten loppujen lopuksi käy. Lauantaina olisi tarkoitus mennä kaupungille shoppailemaan, siitä nyt ainakin tulee ihan loistotuulelle ;) Tavoitteena olisi saada ainakin uudet kengät, ehkä pari paitaa ja ainakin parit uudet korvikset. Kyllä mä kaikkea muutakin uutta haluaisin, mutta katsellaan nyt ensin, miten budjetti kestää...