Yritän saada tätä elämää taas kasaan, mutta välillä ei vain tunnu siltä. Tänäänkin maha vain reistaili, turvotteli hirveästi syömisen jälkeen ja muutenkin tuntuu, ettei maha oikein ole toiminut lähiaikoina kunnolla. Ruokailun jälkeen tulee myös helposti sellainen etova, paha olo. Töissä ei tietenkään hirveästi auta ainakaan se, että parhaassa tapauksessa tauolta on niin kiire takaisin töihin, että eväät pitää hotkaista. Muuten olen jaksanut töissä tosi hyvin, ihan siis henkisesti ja fyysisestti.

Viikonloppuna sain taas pitkästä aikaa eräät "hyvät" farkkuni päälle ja olin siitä tosi iloinen! Olivathan ne aika tiukat, mutta siis menivät jalkaan ja niissä pystyi asioilla olemaan. Lauantaina syömiset sitten olivatkin aika raisut, aamupalaksi jätskiä ja realia, ruuaksi paketillinen muroja ja leipää ja illalla candy kingeja ja paahtista. Mutta eilinen oli taas ok, eli tiedostan taas rajani ja ahmiminen ei jää päälle.

Tänään farkut eivät taas menneet jalkaan, mutta yritin olla välittämättä. Vaikka kuvottikin niin hirveästi housujen päällä roikkuva mahani. Tosin nyt olenkin oikein kunnolla turvoksissa, joten ei ehkä mikään paras aika farkkujen koittamiseen anyway.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kunto kaurapuuroa + omena (147 kcal)

Lounas: Elovena pikapuuro (omena&luumu) (110kcal)

Välipala: Cottifrutti (päärynä-vanilja), omena (155 kcal)

Päivällinen: 8 kevyttä kalkkunanakkia (224 kcal)

Iltapala: Rasvatonta banaanijogurttia + Talk muruja, 5 riisikakkua (400 kcal)

Yhteensä: 1036kcal